CELEBRITIES

Kate Middleton και Πρίγκιπας William: Tο πρώτο τους επίσημο κοινό πορτρέτο αποκαλύφθηκε


JTeam

24 Ιουνίου 2022

Kate Middleton και Πρίγκιπας William: Tο πρώτο τους επίσημο κοινό πορτρέτο αποκαλύφθηκε
To έργο που αναπαριστά με εκπληκτική ομοιότητα το ζευγάρι, δημιούργησε ο ζωγράφος Jamie Coreth.

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton σηματοδοτούν ένα νέο ορόσημο στη σχέση τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, έχουν πλέον το πρώτο κοινό τους πορτρέτο.

To έργο που αναπαριστά με εκπληκτική ομοιότητα το ζευγάρι δημιούργησε ο ζωγράφος Jamie Coreth. Ο πίνακας αυτός είναι το πρώτο κοινό πορτρέτο του ζεύγους και εκτίθεται στο Μουσείο Fitzwilliam, στο Κέμπριτζ.

Ο καλλιτέχνης έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: "Μία σουρεαλιστική και εκπληκτική εμπειρία να βλέπω τον πίνακά μου του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ να αποκαλύπτεται σήμερα στο Μουσείο Fitzwilliam στο Cambridge. Ήταν το πιο εξαιρετικό προνόμιο της ζωής μου να επιλεγώ για να ζωγραφίσω αυτή την εικόνα”.

Στον πίνακα το ζευγάρι απεικονίζεται να στέκεται δίπλα-δίπλα, εκείνος με ένα σκούρο μπλε κοστούμι και εκείνη με ένα σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα από το brand, The Vampire’s Wife.

H Kate είχε φορέσει το μεταλλιζέ φόρεμα πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020, όταν το ζευγάρι επισκέφτηκε το Δουβλίνο.

H καρφίτσα της όμως ήταν αυτή που ενθουσίασε τους royal fans. Το κόσμημα, του οποίου το επίσημο όνομα είναι «δούκισσα του Cambridge», ανήκει στη βασίλισσα, και προφανώς τη δανείστηκε η Middleton για το πορτρέτο ως ένδειξη σεβασμού. Σύμφωνα με το @royalfashionpolice, φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι, τα οποία άνηκαν στην πριγκίπισσα Diana.

Την εμφάνιση της ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι σμαραγδί γόβες Manolo Blahnik Hangisi.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.