CELEBRITIES

Η ηθοποιός Beanie Feldstein αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της Bonnie Chance


Κλέλια Φατούρου

24 Ιουνίου 2022

Η ηθοποιός Beanie Feldstein αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της Bonnie Chance
Instagram/Beanie Feldstein
Το ζευγάρι αρραβωνιάζεται μετά από περίπου 4 χρόνια σχέσης

Μετά από 4 χρόνια σχέσης, η πρωταγωνίστρια των Booksmart και Funny Girl, είπε το ναι σε πρόταση γάμου της Bonnie Chance, μετά από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019, στην παραγωγή της ταινίας How to Build a Girl, ενώ πέρυσι μας έδωσε μια ιδέα για το ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια με παιδιά και κατοικίδια μαζί με τη σύντροφό της. «Σε 16 χρόνια από τώρα, ελπίζω ότι θα ζω στη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο, παντρεμένη με την κοπέλα μου, και να έχουμε μωρά και κουτάβια να τρέχουν ενώ εμείς θα κάνουμε σειρές, ταινία και θεατρικά έργα που θα έχουν νόημα και βάθος», δήλωσε, έτσι απλά και απέριττα.

Η Beanie έκανε ένα post στο Instagram της με μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την πρόταση γάμου, με τα δύο κορίτσια να γονατίζουν εναλλάξ αλλά και το πάρτι που έγινε με συγγενείς και φίλους. Προφανώς και στο event ήταν ο αδερφός της και επίσης ηθοποιός Jonah Hill.

Η είδηση του αρραβώνα τους ήρθε μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση της Feldstein από την παράσταση του Broadway, Funny Girl, και την ανακοίνωσή της ότι η 25η Σεπτεμβρίου θα είναι η τελευταία παράσταση που θα δώσει. «Άσε τον κόσμο να σε γνωρίσει για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που πιστεύουν ότι θα έπρεπε να είσαι, επειδή αργά ή γρήγορα, αν υποκρίνεσαι, θα ξεχάσεις τον ρόλο. Και μετά ποια θα είσαι;» αποχαιρέτησε το θεατρικό κοινό με μία ατάκα της Fanny Brice που υποδύεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS