CELEBRITIES

Aurélien Enthoven: Ποιος είναι ο 21χρονος γιος της Carla Bruni


JTeam

30 Ιουνίου 2022

Aurélien Enthoven: Ποιος είναι ο 21χρονος γιος της Carla Bruni
Photo credits: Getty/Ideal Image
Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Aurélien Enthoven ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του Carla Bruni ως μοντέλο. 

Δεν μπορεί να αρνηθεί το DNA του: Ο Aurélien Enthoven ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του Carla Bruni καθώς μόλις έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα στο show του οίκου Versace Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Το 21χρονο μοντέλο είναι ο γιος της Carla Bruni και του Raphaël Enthoven. Αν και ο ίδιος έχει καταφέρει να μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Aurélien έχει ένα κανάλι στο YouTube με το όνομα χρήστη Motorsport Gigantoraptor όπου εξηγεί περίπλοκες επιστημονικές θεωρίες

Τα super models της δεκαετίας του '90 έχουν δημιουργήσει απογόνους τόσο υποσχόμενους όσο και ταλαντούχους. Μετά την Kaia Gerber, τη Lila Moss, την Deva Cassel, τον Presley Gerber και άλλους, ήταν φυσικό ο γιος της Bruni να βρει την θέση του ανάμεσα στα διάσημα παιδιά. Στο show Versace Men's Spring/Summer 2023, η εμφάνιση του Enthoven ήταν εκπληκτική.

Jenny.Gr

Στο Instagram, η θρυλική Carla Bruni μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα, γράφοντας: «Ο Aurélien χθες στο show του Versace και εγώ το '92: 30 χρόνια διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο φωτογραφίες. Ευχαριστούμε αγαπητή Donatella που μας δημιούργησες οικογενειακές αναμνήσεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.