CELEBRITIES

Η Taylor Swift αρραβωνιάστηκε τον Joe Alwyn σύμφωνα με δημοσιεύματα


JTeam

1 Ιουλίου 2022

Η Taylor Swift αρραβωνιάστηκε τον Joe Alwyn σύμφωνα με δημοσιεύματα
Οι φήμες είναι πιο έντονες από ποτέ για το διάσημο ζευγάρι

Η Taylor Swift φέρεται να αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της Joe Alwyn, σύμφωνα με τη The Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρόταση έγινε πριν μερικούς μήνες, αλλά οι δυο τους το είχαν μοιραστεί μόνο στον στενό τους κύκλο.

«Βασικά (το ήξεραν η) άμεση οικογένεια και οι έμπιστοι, πολύ παλιοί φίλοι», είπε η πηγή. «Όλοι έχουν ορκιστεί για μυστικότητα, επίσης».

Η πηγή ισχυρίστηκε ακόμα ότι η Swift φοράει το «όμορφο δαχτυλίδι» της μόνο ιδιωτικά. «Και πάλι, μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τον γάμο και η Taylor δεν έχει καν πει σε κάποιους από την ομάδα της για τον αρραβώνα», συνέχισε η πηγή.

«Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι μόνο για αυτούς. Και αν και όταν ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα υπάρχoυν περιοδικά εκεί. Θα είναι απλό και κομψό – όπως αυτοί».

Το Page Six απευθύνθηκε σε αντιπροσώπους της Swift και του Alwyn για σχόλια.

«Αν είχα μια λίρα για κάθε φορά που μου έχουν πει ότι έχω αρραβωνιαστεί, τότε θα είχα πολλές λίρες», είχε δηλώσει εκείνος. «Εννοώ, η αλήθεια είναι ότι αν η απάντηση ήταν ναι, δεν θα το έλεγα, και αν η απάντηση ήταν όχι, δεν θα έλεγα».

Τον Φεβρουάριο, το Life & Style ήταν το πρώτο που ανέφερε ότι η Swift και ο Alwyn αρραβωνιάστηκαν.

Ενώ η 32χρονη Swift, και ο Alwyn -που πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στο Conversations with Friends, τη νέα σειρά που βασίζεται στο best seller βιβλίο της Sally Rooney- είναι μαζί από ττο 2017, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αναφορές για αρραβώνα τους.

Τον Ιανουάριο του 2020, η ίδια η Swift εμφανίστηκε με ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι που έμοιαζε με αρραβώνων στο αριστερό της χέρι στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «Miss Americana», κάτι που αναζωπύρωσε τις φήμες.

«Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για αυτή την πλευρά των πραγμάτων», είπε ο Alwyn στη Vogue το 2018. «Νομίζω ότι ήμασταν με επιτυχία πολύ ιδιωτικοί, αλλά πραγματικά προτιμώ να μιλάω για δουλειά».

Ωστόσο, η Swift στη συνέχεια έφερε τον Alwyn στη δουλειά της: Συνέγραψαν δύο κομμάτια στο άλμπουμ της 2020 "Folklore" - τα "Exile" και "Betty", εκείνος με το ψευδώνυμο William Bowery- και την βοήθησε επίσης στα τραγούδια "evermore" και " Champagne Problems» στο album «Evermore».

Στην ομιλία της στα βραβεία Grammy 2021, η Swift ευχαρίστησε τον Alwyn, λέγοντας: «O Joe, ο οποίος είναι το πρώτο άτομο που παίζω κάθε τραγούδι που γράφω», προτού συνεχίσει, «Και πέρασα τον καλύτερο χρόνο γράφοντας τραγούδια μαζί σου στην καραντίνα».

Τον Νοέμβριο του 2020, η Swift είπε ότι «βρίσκοντας τη σχέση στην οποία βρίσκομαι τώρα, σίγουρα έχω πάρει αποφάσεις που έχουν κάνει τη ζωή μου να μοιάζει περισσότερο με την πραγματική ζωή και λιγότερο σαν μια ιστορία που θα σχολιαστεί στα tabloids». «Δεν μπορώ να ελέγξω αν θα κυκλοφορήσει ένας ψεύτικος περίεργος τίτλος για εμάς στις ειδήσεις αύριο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.