UPDATE #NOW

Ο Robert De Niro αποκάλυψε ότι έχει όλους τους δίσκους της Taylor Swift


JTeam

10 Ιουνίου 2022

Η Taylor Swift και ο Robert De Niro
Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει ότι δεν είναι θαυμαστής της Taylor. Ένας Swiftie, δηλαδή.

Ο Robert De Niro και η Jane Rosenthal διοργανώνουν το Tribeca Film Festival, το οποίο γίνεται κάθε χρόνο την άνοιξη στη Νέα Υόρκη, από το 2002. Με αφορμή την επιστροφή του φεστιβάλ έπειτα από δύο χρόνια απουσίας έδωσαν από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό Variety. Όταν η δημοσιογράφος τους ρώτησε για τη συμμετοχή της Taylor Swift στο φεστιβάλ, ο De Niro απάντησε πως έχει όλους τους δίσκους της και του αρέσει να την ακούσει στο ραδιόφωνο. «Δεν είμαι μη-θαυμαστής» είπε χαρακτηριστικά.

Ο De Niro συνέχισε σε πιο μπαμπαδίστικο τόνο, λέγοντας ότι δεν του αρέσει όταν οι παρουσιαστές μιλάνε στο ραδιόφωνο και προτιμά να ακούει μουσική. «Όταν η μικρή μου κόρη βάζει ένα σταθμό, με τρελαίνει όταν μιλάνε. Όταν έχουν μουσική είναι εντάξει».

Η Swift θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ με την ταινία μικρού μήκους «All too well», σε δική της σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστές τον Dylan O’Brien και τη Sadie Sink. Η ταινία θα προβληθεί στις 11 Ιουνίου και θα ακολουθήσει ομιλία της Swift σχετικά με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο.

Όταν η Rosenthal ρωτήθηκε γιατί η υποψηφιότητα της Swift ταίριαζε στο φεστιβάλ, εκείνη απάντησε ότι της αρέσουν οι καλλιτέχνες που κάνουν πράγματα εκτός του comfort zone τους και ότι η συγκεκριμένη είναι ήδη «στη γειτονιά». «Πάντα θέλουμε να προβάλουμε τη δουλειά καλλιτεχνών για να δείξουμε τι άλλο μπορούν να κάνουν- τη δουλειά τους που δεν περιορίζεται σε μία μόνο μορφή τέχνης. Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις τι κάνουν όταν δεν κάνουν αυτό που περιμέναμε από αυτούς».

Επιστρέφοντας όμως στον Ντε Νίρο, εμείς έχουμε την εξής ερώτηση: έχει μόνο τους πρώτους δίσκους ή και τα Taylor's Version;