CELEBRITIES

Η Taylor Swift πήρε διδακτορικό από το NYU και μίλησε για το αναπόφευκτο cringe της ζωής


JTeam

19 Μαΐου 2022

Η Taylor Swift πήρε διδακτορικό από το NYU και μίλησε για το αναπόφευκτο cringe της ζωής
«Μας οδηγούν τα ένστικτά μας, το προαίσθημά μας, οι επιθυμίες και οι φόβοι μας, τα τραύματα και τα όνειρά μας. Και θα τα κάνετε χάλια μερικές φορές. Το ίδιο κι εγώ»

H Taylor Swift είχε γίνει μάθημα και διδασκόταν στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Τώρα, τιμήθηκε με διδακτορικό Καλών Τεχνών και εκφώνησε έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο στην τελετή απονομής των πτυχίων.

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε τόσο μεγάλο γήπεδο, χόρευα με τακούνια και φορούσα κορμάκι με γκλίτερ. Το σημερινό outfit είναι πολύ πιο άνετο», αστειεύτηκε στην αρχή. Συνέχισε εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της προς όλους εκείνους «που μας αγάπησαν, που πίστεψαν στο μέλλον μας» - ανάμεσά τους κι η οικογένειά της που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Αν και παραδέχθηκε ότι «δεν μπορώ να σας πω τι θα κάνετε», μοιράστηκε ορισμένα life hacks ώστε οι απόφοιτοι του 2022 να αποφύγουν λάθη και καταστάσεις που αντιμετώπισε η ίδια, στην πορεία της στη μουσική βιομηχανία.

«Να μάθετε να ζείτε με το cringe. Όσο κι αν προσπαθείτε να μην είστε cringe, θα κοιτάτε πίσω στη ζωή σας και θα νιώθετε το cringe ετεροχρονισμένα. Το cringe είναι αναπόφευκτο. Ακόμη κι ο όρος cringe ίσως θεωρείται cringe κάποια μέρα».

Η Taylor Swift αυτοσαρκάστηκε για τα ντυσίματά της ως «νοικοκυρά των ‘50s», ενθάρρυνε τους αποφοίτους να μην κινούνται εκ του ασφαλούς και να κάνουν λάθη – «τα λάθη με οδήγησαν σε μερικά από τα ωραιότερα πράγματα της ζωής μου», αποκάλυψε.

«Το να έχεις δημοσιογράφους να δημοσιεύουν αναλύσεις, ή άρθρα άποψης για το ποια θεωρούν ότι είμαι, με έκανε να αισθανθώ λες και ζούσα σε κάποιο είδος προσομοίωσης, αλλά με έκαναν και να κοιτάξω μέσα μου και να μάθω ποια πραγματικά είμαι. Το ότι ο κόσμος αντιμετώπιζε την ερωτική μου ζωή σαν θεατής ενός αθλήματος, στο οποίο εγώ χάνω κάθε φορά, δεν ήταν και ο καλύτερος τρόπος να μπω στον χώρο του dating στα 20 μου, αλλά με έμαθε να προστατεύω την ιδιωτική μου ζωή».

Στη συνέχεια, η Taylor Swift έκανε μία αναφορά στην κόντρα της με την Kim Kardashian και τον Kanye West, χωρίς όμως να κατονομάσει κανέναν. «Εξευτελίστηκα δημόσια ξανά και ξανά σε πολύ μικρή ηλικία κι αυτό ήταν απίστευτα επώδυνο, αλλά με ανάγκασε να απομυθοποιήσω τη γελοία έννοια της διαρκούς κοινωνικής σαφήνειας και της συμπάθειας. Το ότι έγινα canceled και σχεδόν έχασα την καριέρα μου, μου έδωσαν εξαιρετική γνώση όλων των τύπων κρασιού», είπε.

Έκλεισε την ομιλία της με μερικά τελευταία ενθαρρυντικά λόγια κι ένα αστείο για το διδακτορικό της.

«Μας οδηγούν τα ένστικτά μας, το προαίσθημά μας, οι επιθυμίες και οι φόβοι μας, τα τραύματα και τα όνειρά μας. Και θα τα κάνετε χάλια μερικές φορές. Το ίδιο κι εγώ. Κι όταν το κάνω, το πιθανότερο είναι να το διαβάσετε στο ίντερνετ. Όσο έχουμε την τύχη να αναπνέουμε, θα εισπνέουμε, θα εκπνέουμε, θα παίρνουμε βαθιές ανάσες. Και είμαι doctor τώρα, οπότε ξέρω πώς λειουργεί η αναπνοή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.