CELEBRITIES

Η Beyoncé πάνω σε γυάλινο άλογο στο cover του «Renaissance» δείχνει τι σημαίνει "icon"


JTeam

1 Ιουλίου 2022

Η Beyoncé πάνω σε γυάλινο άλογο στο cover του «Renaissance» δείχνει τι σημαίνει "icon"
Η Beyoncé ιππεύει ένα γυάλινο άλογο στο εξώφυλλο του νέου της album που έρχεται σύντομα

Η Beyoncé είναι όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Renaissance».

Το είδωλο της μουσικής αποκάλυψε την Πέμπτη στο Instagram της το album art για το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου. Η εικόνα δείχνει την Beyoncé να κάθεται σε ένα γυάλινο άλογο ενώ φοράει μια ασημένια αλυσίδα σώματος.

«Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου επέτρεψε ένα μέρος για να ονειρεύομαι και να βρω απόδραση σε μια τρομακτική στιγμή για τον κόσμο», έγραψε στη λεζάντα.

«Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που λίγα άλλα κινούνταν. Πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κρίση. Ένα μέρος για να είσαι απαλλαγμένος από τελειομανία και υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς, να νιώσεις ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Ελπίζω να σας εμπνεύσει να απελευθερώσετε το κούνημα. Χα! Και να νιώθεις τόσο μοναδική, δυνατή και σέξι όσο είσαι».

Το εξώφυλλο του "Renaissance" έρχεται λίγες μέρες αφότου η Beyoncé κυκλοφόρησε το πρώτο single του άλμπουμ, "Break My Soul".

Το "Renaissance" είναι το πρώτο άλμπουμ της Beyoncé μετά την επιτυχία του 2016 "Lemonade". Από το "Lemonade", η Beyoncé κυκλοφόρησε το visual album "Black Is King", το οποίο ήταν το soundtrack για το remake του "The Lion King" του 2019.

Η Beyoncé δεν έχει ακόμη αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το "Renaissance".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS