CELEBRITIES

Η Julia Roberts έκλεισε 20 χρόνια γάμου με τον Daniel Moder: «Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω»


JTeam

5 Ιουλίου 2022

Η Julia Roberts έκλεισε 20 χρόνια γάμου με τον Daniel Moder: «Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω»
H Julia Roberts έχει κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της, Daniel Moder είναι μετρημένες

H λαμπερή ηθοποιός μετά το γάμο της με τον τραγουδιστή Lyle Lovett, από τον οποίο πήρε διαζύγιο, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της το 2000, τον κάμεραμαν Daniel Moder.

Πιο συγκεκριμένα στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός» γνωρίστηκαν και μάλιστα τότε ο Daniel Moder πήρε διαζύγιο από την τότε σύζυγό του, το 2002.

Μάλιστα, στα social media έχει δημοσιεύσει ελάχιστες φωτογραφίες του. Σε παλαιότερή της συνέντευξη που είχε δώσει η ηθοποιός στην Gwyneth Kate Paltrow, μίλησε για την γνωριμία που είχε με τον σύζυγό της και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι αισθάνθηκε τη γη να δονείται όταν τον γνώρισε.

Jenny.Gr

Δύο χρόνια αργότερα η Julia Roberts και ο Daniel Moder έγιναν γονείς αποκτώντας δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι (η Hazel και ο Phinnaeus που τώρα είναι 17 χρονών), για να ακολουθήσει ένας ακόμα γιος το 2007, ο Henry. Πρόσφατα η ηθοποιός γιόρτασε 20 χρόνια γάμου με τον Moder και έκανε μια επετειακή ανάρτηση, που δείχνει το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί.

Στη λεζάντα έγραψε: «ΕΙΚΟΣΙ. Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Δεν μπορώ να σταματήσω να φιλάω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.