CELEBRITIES

Μετά τη Vogue, η Kate Middleton φωτογραφίζει την Camilla στον κήπο του σπιτιού της


JTeam

5 Ιουλίου 2022

Μετά τη Vogue, η Kate Middleton φωτογραφίζει την Camilla στον κήπο του σπιτιού της
Μετά την φωτογράφισή της στη Vogue, η Camilla Parker φιλοξενείται σε ένα ακόμη εξώφυλλο περιοδικού

Η Camilla πριν από λίγο καιρό φωτογραφήθηκε πρώτη φορά για τη βρετανική Vogue και μίλησε για την προσωπική αλλά και τη δημόσια ζωή της. Τον Ιούλιο θα συμπληρώσει 75 χρόνια ζωής, αλλά είναι ίσως το λιγότερο δημόσιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας. Αν και είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο, η Camilla Parker Bowles προτιμά να ασχολείται με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις της, να κάνει κηπουρική και να διαβάζει αμέτρητα βιβλία.

Τώρα όμως φωτογραφίζεται για το βρετανικό «Country Life» και η φωτογράφιση έγινε στο Ray Mill House, το εξοχικό της Καμίλα στην περιοχή του Wiltshire.

Η ίδια φορούσε ένα φλοράλ φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση και πόζαρε ευδιάθετη στον κήπο του σπιτιού, κρατώντας ένα καλάθι γεμάτο λουλούδια.

Όμως, το πιο ενδιαφέρον σε αυτή τη φωτογράφιση είναι ότι πίσω από τον φακό βρίσκεται η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton! Εμείς πάντως βλέπουμε ότι έχει ταλέντο σαν φωτογράφος!

Η Camilla είχε πει στον φωτογράφο της βρετανικής Vogue: «Συγγνώμη που πρέπει να φωτογραφήσεις μια γριά γυναίκα», παρουσιάζοντας την πιο αυτοσαρκαστική της πλευρά! Δεν της αρέσει καθόλου η μόδα που υπερβάλλει, τα νύχια της χάλασαν ενώ φρόντιζε τα φυτά της και μισεί το μωβ, ή το χρώμα της εμμηνόπαυσης όπως το αποκαλεί.

Jenny.Gr

Η Camilla χώρισε κι επίσημα τον Andrew Parker Bowles το 1995 και τα τελευταία 17 χρόνια είναι παντρεμένη με τον Κάρολο. Πώς είναι η σχέση τους σήμερα, μετά από τόσα χρόνια; «Μερικές φορές δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι πρέπει να βρισκόμαστε έστω για λίγο κάθε μέρα. Να πιούμε τσάι και να μιλήσουμε για τη μέρα μας. Ακόμα και όταν βρίσκουμε χρόνο για να φύγουμε, μας αρέσει να καθόμαστε απλώς στο ίδιο δωμάτιο και ο καθένας να διαβάζει το βιβλίο του. Να είμαστε μαζί χωρίς απαραίτητα να μιλάμε».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.