CELEBRITIES

H Angelina Jolie πήγε στους Maneskin χόρεψε, τραγούδησε "I Wanna Be Your Slave" και γενικά το έζησε


JTeam

11 Ιουλίου 2022

H Angelina Jolie πήγε στους Maneskin χόρεψε, τραγούδησε "I Wanna Be Your Slave" και γενικά το έζησε
H Angelina Jolie χόρεψε και διασκέδασε σε συναυλία των Maneskin -και επιτέλους την είδαμε να περνά καλά σαν κανονικός άνθρωπος

H Angelina Jolie βρέθηκε στη Ρώμη με την 16χρονη κόρη της Shiloh για τη συναυλία των Maneskin. Όπως ήταν φυσικό η εμφάνισή της στο Τσίρκο Μάσιμο δεν πέρασε απαρατήρητη και τα social media γέμισαν φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή star που χόρευε και τραγουδούσε με την ψυχή της. Το περιμένατε να είναι fan του συγκροτήματος; Αν μη τι άλλο, ταιριάζει γάντι στην "άγρια" πλευρά της ηθοποιού.

Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες στα μαύρα, ανάμεσα στο πλήθος των 70.000 ατόμων που βρέθηκαν εκεί και τραγούδησαν πολλές από τις επιτυχίες των περσινών νικητών της Eurovision.

Από τη νίκη τους στην Eurovision 2021, οι Maneskin έχουν φτάσει στο απόγειο της φήμης τους. Έχουν ανοίξει τη συναυλία των Rolling Stones και έχουν εμφανιστεί στα τηλεοπτικά σόου Saturday Night Live και The Tonight Show, ενώ έχουν πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνια του Gucci.

Περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία στο Τσίρκο Μάσιμο της Ρώμης, την ώρα που οι επιστήμονες, είχαν ζητήσει αναβολή της συναυλίας, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού. Ο δήμος της Ρώμης, όμως, αποφάσισε ότι τελικά η συναυλία έπρεπε να πραγματοποιηθεί κανονικά, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.