CELEBRITIES

Αεροσυνοδός πέρασε τη Simone Biles για παιδί και της έδωσε μπλοκ να ζωγραφίσει: «Της είπα όχι, είμαι 25»


JTeam

13 Ιουλίου 2022

Αεροσυνοδός πέρασε τη Simone Biles για παιδί και της έδωσε μπλοκ να ζωγραφίσει: «Της είπα όχι, είμαι 25»
«Της είπα όχι, είμαι 25»

Στην περίπτωση που είχατε ανάγκη από μια παράξενη είδηση, αξίζει να σας πούμε ότι πριν λίγες ώρες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Simone Biles, συνέβη κάτι πολύ αστείο. Μπορεί να είναι μία από τις πιο γνωστές αθλήτριες παγκοσμίως, ωστόσο όπως φαίνεται, δεν την αναγνωρίζουν όλοι.

Αυτό έπαθε και μια αεροσυνοδός σε πτήση που ήταν μέσα και η Biles. Όχι μόνο δεν κατάλαβε ποια είναι αλλά την πέρασε και για παιδί αφού της έδωσε ένα μπλοκ για να ζωγραφίσει για να απασχοληθεί όσο είναι στον αέρα! Δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για πραγματική είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τουλάχιστον γέλιο.

To περιστατικό δημοσιεύτηκε στο Istagram από την ίδια τη Biles, που έγραψε κάτω από selfie της: «Όχι στην αεροσυνοδό που προσπαθούσε να μου δώσει μπλοκ ζωγραφικής κατά την επιβίβαση... Της είπα: "όχι, είμαι εντάξει, είμαι 25"». Να θυμίσουμε ότι η γνωστή γυμνάστρια δέχτηκε πριν λίγες μέρες, το προεδρικό μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Joe Biden.

Ο λόγος που τιμήθηκε, πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις της, είναι και σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ότι προσπαθεί διαρκώς να αφυπνίζει και να ευαισθητοποιεί τον κόσμο για θέματα ψυχικής υγείας και ασφάλειας των αθλητών, όπως επίσης και για την προστασία παιδιών στο σύστημα αναδοχής και των θυμάτων σεξουαλικής βίας.

Εκείνη πάντως φαίνεται ότι πλέον προστατεύει αρκετά την ψυχική της υγεία. Έχει μάθει να μην τα παρατάει, να προσπαθεί διαρκώς να εξελιχθεί ακόμη κι αν αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Τώρα, αντιλαμβάνεται την ευτυχία με εντελώς διαφορετικό τρόπο, «απλώς να ξυπνάς το πρωί και να έχεις θετική στάση ζωής γενικά και να ξέρεις ότι είσαι ευλογημένος που έχεις μία ακόμη μέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.