CELEBRITIES

Pete Davidson: Το νέο του tattoo για το πρώτο φιλί με την Kim


JTeam

13 Ιουλίου 2022

Pete Davidson: Το νέο του tattoo για το πρώτο φιλί με την Kim
O Pete Davidson θέλησε να αποδείξει τον έρωτά του για την Kim Kardashian

O Pete Davidson θέλησε να αποδείξει τον έρωτά του για την Kim Kardashian με ένα ακόμα tattoo αφιερωμένο σε εκείνη. Συγκεκριμένα ο κωμικός έκανε ένα νέο τατουάζ αφιερωμένο στο πρώτο φιλί του με την Kim Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφίων τους και σε μια από αυτές φαίνεται καθαρά ότι ο Pete έχει κάνει τατουάζ στον λαιμό του για τους δυο τους.

Το τατουάζ γράφει τα ονόματα «Jasmine» και «Aladdin» και αναφέρεται στην performance τους στο «SNL», στο οποίο πρωταγωνιστούσε το ζευγάρι όταν η Kardashian βρέθηκε στο show τον Οκτώβριο του 2021.

Τα ονόματα φαίνονται ακριβώς κάτω από τη χρυσή αλυσίδα του. H Kim Kardashian είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι από τότε που συναντήθηκαν στο «SNL» ένιωσαν κάτι παραπάνω και μάλιστα είχε ζητήσει από τον παραγωγό το τηλέφωνο του Davidson.


O Pete Davidson πρόσφατα έκανε τατουάζ το «KNSCP», τα αρχικα δηλαδή των ονομάτων της Kim και των τεσσάρων παιδιών της, North, Saint, Chicago και Psalm West, καθώς κι ένα τατουάζ «το κορίτσι μου είναι δικηγόρος». Ωστόσο, έχει και το όνομα της Kim Kardashian στο στήθος του.

H Kim δηλώνει ερωτευμένη με τον σύντροφό της ενώ σε συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί: «Για τόσο καιρό, έκανα αυτό που έκανε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα ότι θα κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και αυτό είναι πολύ καλό».

Η ίδια κοινοποιεί συχνά στιγμιότυπα των δυο τους τόσο από καθημερινές τους στιγμές, όσο και από δημόσιες εμφανίσεις αλλά και από τις διακοπές τους, κερδίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.