ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

H Κim Kardashian στο Allure: «Ήθελα να βρω τη δική μου ομορφιά»


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2022

H Κim Kardashian στο Allure: «Ήθελα να βρω τη δική μου ομορφιά»
Η Kim Kardashian μας δείχνει (για μία ακόμη φορά) την αληθινή της πλευρά

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε η Κim Kardashian στο Balenciaga Haute Couture show στο Παρίσι, φωτογραφήθηκε για το μεγαλύτερο περιοδικό ομορφιάς, το Allure, σε ένα ανατρεπτικό concept με πρωταγωνιστή τα πλούσια ξανθά μαλλιά της.

Η Kim μίλησε για το νέο beauty brand που λάνσαρε πριν λίγους μήνες, το SKKN, τα πρότυπα ομορφιάς όταν ήταν έφηβη αλλά και την εμπειρία της στο Met Gala.

Ξεκινά αναφέροντας ότι έχει διαφορετική ενέργεια όταν είναι ξανθιά και ακόμη και όταν έχει μακριά νύχια. «Έχω διαφορετική ενέργεια όταν είμαι ξανθιά. Είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Είμαι πιο σίγουρη ως ξανθιά. Μόλις γίνομαι μελαχρινή, νιώθω αφεντικό. Είμαι επίσης εντελώς διαφορετικός άνθρωπος όταν έχω μακριά, ψεύτικα νύχια. Αισθάνομαι τόση αυτοπεποίθηση. Κάθε τόσο, χρειάζομαι αυτή την τρελή ενέργεια. Αλλά όταν πρέπει να γράψω ένα κείμενο, λέω στον εαυτό μου, «Βγάλε αυτά τα καρφιά από πάνω σου! Δεν μπορώ να πληκτρολογήσω».

Jenny.Gr

Πριν από μερικούς μήνες, η Kardashian λάνσαρε το SKKN by Kim, μια σειρά περιποίησης με εννέα βήματα. Αν και τα εννέα βήματα μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, λέει ότι το καθένα είναι απαραίτητο: «Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά με βάση αυτό ακριβώς που κάνω πραγματικά. Δεν τα χρησιμοποιώ όλα καθημερινά, αλλά πρέπει να τα έχεις όλα για μια πλήρη ρουτίνα».

«Τι έχεις στο πρόσωπό σου αυτή τη στιγμή;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος Danielle Pergament και εκείνη απάντησε αυθόρμητα: «Λίγο botox». Παραδέχτηκε επίσης, ότι δεν έχει βάλει ποτέ extension βλεφαρίδων και ότι της αρέσει να τονίζει το βλέμμα της με λίγη mascara.

«Δεν γέμισα ποτέ τα μάγουλά μου. Δεν γέμισα ποτέ τα χείλη μου».

Jenny.Gr

Συνεχίζει λέγοντας: «Πραγματικά με νοιάζει να φαίνομαι ωραία. Πιθανώς νοιάζομαι περισσότερο από το 90% των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι μαμά και είσαι εξαντλημένη στο τέλος της ημέρας, και εγώ είμαι όλα τα παραπάνω. Κάνω τις θεραπείες ομορφιάς μου συνήθως αργά το βράδυ. Αφού πέσουν τα παιδιά μου για ύπνο, προτιμώ θεραπείες με λέιζερ».

Στη συνέχεια, αναφέρει για τα δικά της πρότυπα ομορφιάς όταν ήταν έφηβη. Χαρακτηριστικά δηλώνει: «Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πρότυπα ομορφιάς - είτε πρόκειται για την Gwen Stefani, την Jennifer Lopez, τη Marilyn Monroe. Όταν ήμουν έφηβη, τις θαύμαζα όλες. Μετά είδα τη Salma Hayek, η οποία ήταν τόσο όμορφη και είχε πιο σκούρα μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα και περισσότερες καμπύλες. Έμοιαζε περισσότερο με την Kardashian.

«Η νοοτροπία μου δεν ήταν ποτέ να γίνω σαν αυτούς που βλέπω στην τηλεόραση ή στα περιοδικά. Ήταν να είμαι ο εαυτός μου, να βρω τη δική μου ομορφιά».

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Met Gala με το iconic φόρεμα της Marilyn Monroe.

Jenny.Gr

«Ήταν ένα τρενάκι συναισθημάτων.Το να βρω ακόμη και το φόρεμα ήταν ένα κατόρθωμα και μετά να μου επιτρέψουν να το φορέσω ήταν άλλος ένας άθλος. Έπρεπε να φορέσω γάντια, να υπάρχουν φύλακες και έπρεπε να βγάλω ειδικό χαρτί. Δύο εβδομάδες πριν από το Met Gala, ήμουν 10 κιλά κάτω και ήμουν τόσο περήφανη για τον εαυτό μου».

Tέλος, απαντώντας στις αντιδράσεις για την υπερβολική απώλεια βάρους, λέει: «Αν πεινούσα και ήταν ανθυγιεινό για εμένα, θα έλεγα ότι, φυσικά, αυτό δεν είναι καλό μήνυμα. Είχα όμως διατροφολόγο, είχα προπονητή. Δεν έχω πιει περισσότερο νερό στη ζωή μου. Δεν βλέπω την κριτική για άλλους ανθρώπους όταν έχασαν βάρος για ρόλους, θεωρούνται ιδιοφυΐες που το κάνουν για την τέχνη τους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.