CELEBRITIES

Khloé Kardashian και Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας


JTeam

14 Ιουλίου 2022

Khloé Kardashian και Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας
Η είδηση ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει δεύτερο παιδί κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η οικογένεια της Khloé Kardashian σύντομα θα μεγαλώσει. Η διάσημη reality star επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο πρώην της, Tristan Thompson, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί μέσω παρένθετης μητέρας. Οι δύο τους έίναι γονείς της 4χρονης True Thompson, ενώ ο Tristan έχει ένα ακόμη παιδί με τη Maralee Nichols, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2021. Ο Tristan και η Khloé χώρισαν μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της Nichols. Ο πρώην αθλητής έχει επίσης έναν γιο, τον Prince, 5 ετών, με την πρώην σύντροφό του Jordan Craig.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα αποκτήσει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο», δήλωσε στο People εκπρόσωπος της Khloé. Το TMZ ανέφερε αρχικά την είδηση. «Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην παρένθετη μητέρα για την ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της».

Η Khloé είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα της με την γονιμότητα, δείχνοντας ακόμη και τη διαδικασία της προσπάθειας να κάνει ένα δεύτερο παιδί στο The Kardashians. Σε ένα επεισόδιο, της είπαν ότι θα βρισκόταν σε «υψηλό κίνδυνο» αν αποφασίσει να κυοφορήσει το δικό της παιδί.

«Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες στην κάμερα», είπε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, «αλλά είπαν ότι είναι περίπου 80% πιθανότητες να αποβάλω».

«Όλο αυτό είναι πραγματικά σοκαριστικό για μένα», συνέχισε. «Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να φέρω περισσότερη αγάπη στη ζωή μου και στην οικογένειά μου, και απλά φαίνεται να αντιμετωπίζω όλο και περισσότερα οδοφράγματα. Είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να το χωνέψω».

Η αδερφή της Khloé, Kim, μοιράστηκε ότι είχε μια εξαιρετική εμπειρία με την παρένθετη μητρότητα και επέμεινε ότι η Khloé δεν είχε τίποτα να ανησυχεί αν αποφάσιζε να τη δοκιμάσει.

«Ειλικρινά είχα την καλύτερη εμπειρία με την παρένθετη μητρότητα», είπε η Kim, η οποία καλωσόρισε τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας. "Και νομίζω ότι ξέρετε πώς είναι ο τοκετός - Πάντα λέω, αν μπορείτε να το κάνετε, είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Αλλά θα δείτε, η αγάπη που θα έχετε για τα παιδιά σας είναι ακριβώς η ίδια. Δεν υπάρχει διαφορά, εκτός από το ότι υπήρξε κάποια άλλη που το κυοφορούσε».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.