CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κρυφά στο Las Vegas


JTeam

18 Ιουλίου 2022

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κρυφά στο Las Vegas
Photo credits: Getty/Ideal Image
17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 στο Λας Βέγκας και οι απανταχού fans των Bennifer είναι ξετρελαμένοι.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μυστικό και όλα έγιναν μακριά́ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την είδηση έκαναν γνωστή άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, όπου επιβεβαίωσαν την είδηση στο TMZ.

Να θυμίσουμε πώς η JLo ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ben τον Απρίλιο σε ένα σύντομο βίντεο μέσω του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, «On The JLo».

Η σταρ που ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού, πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο αγαπημένος της.

«Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη;», είχε δηλώσει η 52χρονη Αμερικανίδα σταρ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τo 2002 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» και το 2004 χώρισαν αν και είχαν αρραβωνιαστεί. Tο ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά τον Ιανουάριο του 2022 και ξεκαθάρισε πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει τα ίδια λάθη, όπως στο παρελθόν. Σε συνέντευξή της στο People η JLo είχε δηλώσει, πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.