CELEBRITIES

Ricky Martin: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για αιμομιξία με δική του απόφαση


JTeam

22 Ιουλίου 2022

Ricky Martin: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες για αιμομιξία με δική του απόφαση
Οι δικηγόροι του διάσημου τραγουδιστή έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον ανιψιό του «διαταραγμένο άτομο» επειδή προχώρησε σε «ψευδείς ισχυρισμούς»

O Ricky Martin κέρδισε την υπόθεση εναντίον του ανιψιού του, ο οποίος πριν περίπου μία εβδομάδα, τον κατήγγειλε για αιμομιξία, σωματική και ψυχική κακοποίηση. Ο 21χρονος απέσυρε την κατηγορία κι έτσι η όλη αναστάτωση στο περιβάλλον του star είχε αίσιο τέλος.

Οι δικηγόροι του διάσημου τραγουδιστή έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον ανιψιό του «διαταραγμένο άτομο» επειδή προχώρησε σε «ψευδείς ισχυρισμούς».

Ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει ενώ ο Ricky Martin μέσω των δικηγόρων του, έκανε μια σχετική δημοσίευση στο Instagram:

«Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση. Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο πέρα από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Ο Martin κατηγορήθηκε πριν περίπου μία εβδομάδα, ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Vanessa, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Εκπρόσωπος του Martin, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένους» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο ανιψιός του ισχυρίστηκε πως ο Martin δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές.

Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο star είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών». Η νομική ομάδα του Μάρτιν είπε στη DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ricky Martin είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Juan Joseph από το 2017. Το ζευγάρι ακόμη, έχει τέσσερα παιδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.