CELEBRITIES

Nicolas Sarkozy: Πήγε στη Ναύπακτο, έκανε τζόκινγκ, έβγαλε selfies, έφυγε


JTeam

22 Ιουλίου 2022

Nicolas Sarkozy: Πήγε στη Ναύπακτο, έκανε τζόκινγκ, έβγαλε selfies, έφυγε
O Nικολά Σαρκοζί την Πέμπτη το πρωί, εθεάθη να κάνει το πρωινό του τζόκινγκ στους δρόμους της Ναυπάκτου πριν αναχωρήσει με το υπερπολυτελές γιότ λίγη ώρα αργότερα - Οι φωτογραφίες που έβγαλε με κατοίκους της περιοχής

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Nicola Sarkozi, μετά την εμφάνισή του στην Αθήνα, επισκέφτηκε για λίγες ώρες και τη Ναύπακτο με το τουρ του στην Ελλάδα να συνεχίζεται. Όπως μεταδίδει το Nafpaktia news, o πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, ήταν κατά πάσα πιθανότατα, ο «μυστηριώδης» ένοικος του εμβληματικού γιοτ ΟPTASIA που είχε «δέσει» την Τετάρτη το απόγευμα έξω από το λιμάνι της Ναυπάκτου.

O Nicolas Sarkozi την Πέμπτη το πρωί, εθεάθη να κάνει το πρωινό του τζόκινγκ στους δρόμους της πόλης πριν αναχωρήσει με το υπερπολυτελές γιότ λίγη ώρα αργότερα. O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με κατοίκους της Ναυπάκτου οι οποίοι τον αναγνώρισαν. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.