CELEBRITIES

H Julianne Moore στα 61 της, νοιάζεται όλο και λιγότερο για το πώς δείχνει όσο μεγαλώνει


JTeam

25 Ιουλίου 2022

H Julianne Moore στα 61 της, νοιάζεται όλο και λιγότερο για το πώς δείχνει όσο μεγαλώνει
The Sunday Times
«Είναι σαν να αποκτάς μυωπία απέναντι στον τρόπο που παρατηρείς ότι "ξεθωριάζεις"», δήλωσε πρόσφατα η 61χρονη star

Η Julianne Moore έχει πει στο παρελθόν ότι θεωρεί εντελώς σεξιστικό όταν κάποιος λέει για μια γυναίκα ότι «μεγαλώνει ωραία». H άποψή της παραμένει ίδια και σήμερα στα 61 της, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα στους The Sunday Times, δεν ανησυχεί καθόλου για την εικόνα της όσο μεγαλώνει.

Το πέρασμα του χρόνου, έμαθε στη star να αδιαφορεί λίγο παραπάνω για κάποια πράγματα που αφορούν την εξωτερική της εικόνα, όπως για το αν η επιδερμίδα της παραμένει το ίδιο λαμπερή με χθες. «Πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή πλέον νοιάζεσαι περισσότερο για την οικογένεια, τις σχέσεις, τη δουλειά», εξηγεί προσθέτοντας: «Είναι σαν να αποκτάς μυωπία απέναντι στον τρόπο που παρατηρείς ότι "ξεθωριάζεις"».

Η σοφία έρχεται με τα χρόνια και βοηθάει να δει κανείς με διαφορετική ματιά τα πράγματα. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερo αλλά σίγουρα όλο αυτό αρχίζει να γίνεται προφανές όσο περισσότερο μεγαλώνεις».

Όλη αυτή η συνειδητοποίηση έδωσε χώρο στη Moore για λίγο παραπάνω self- love και τη βοήθησε να αγαπήσει όπως λέει, επιτέλους τις φακίδες της. «Όσο μεγάλωνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένιωθα ότι κανείς άλλος δεν είχε φακίδες. Ήθελα να δείχνω όπως κάθε άλλο μαυρισμένο παιδί στην Αμερική. Μισούσα το γεγονός ότι δεν μπορούσα να πάω στην παραλία ή ότι έπρεπε να φοράω μακριά μανίκια. Αυτό ήταν κάτι που έμεινε μέσα μου για καιρό».

Όλο αυτό το περιγράφει ως «μια μιμητική θεωρία επιθυμίας». «Είναι ο τρόπος που συσχετιζόμαστε με τους άλλους. Είναι δύσκολο να συμφιλιωθείς γρήγορα με αυτό που πραγματικά είσαι». Σταδιακά, άρχισε να αγαπά τις φακίδες της και τα κόκκινα μαλλιά της αλλά καμιά φορά, ομολογεί πως «ξυπνάει εκείνο το παιδί μέσα της που κατηγορούσε τα πάντα». «Ακόμη βλέπω γυναίκες με ξώπλατο φόρεμα χωρίς φακίδες και σκέφτομαι ότι λατρεύω αυτή την εικόνα».

H ηθοποιός ωστόσο, είναι 100% συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου από πάνω της και όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό As If, δεν αντέχει να ακούει ότι μια γυναίκα «μεγαλώνει ωραία». «Υπάρχει άραγε άσχημος τρόπος να μεγαλώσεις; Δεν έχουμε επιλογή, φυσικά. Κανείς δεν έχει επιλογή στο πώς μεγαλώνει, δεν είναι θετικό ή αρνητικό. Απλώς συμβαίνει». Το να μεγαλώνουμε, είναι «μέρος της ανθρώπινης φύσης, γιατί μιλάμε λοιπόν, για αυτό σαν να είναι κάτι που περνάει από το χέρι μας;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.