CELEBRITIES

Kate Moss: «Στα 17 μου πήρα βάλιουμ για να ποζάρω τόπλες για τον Calvin Klein»


JTeam

24 Ιουλίου 2022

Kate Moss: «Στα 17 μου πήρα βάλιουμ για να ποζάρω τόπλες για τον Calvin Klein»
To πρώην top model μίλησε ανοιχτά για όλες τις σκοτεινές πλευρές που έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας της

Η Kate Moss αναμφίβολα υπήρξε η βασίλισσα του catwalk και η μούσα των μεγαλύτερων οίκων μόδας για πολλά χρόνια. Η καριέρα της είχε πολλές δυσκολίες και η ίδια θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τις άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στο «Desert Island Discs» του BBC. Η μία αποκάλυψη διαδεχόταν την άλλη και μίλησε για την τοξική αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση στη βιομηχανία της μόδας.

Η Moss δήλωσε ότι όταν ήταν 15 χρονών και έκανε τα πρώτα βήματα στο modeling, ξέσπασε σε κλάματα όταν φωτογράφοι της ζητούσαν επίμονα να φωτογραφηθεί τόπλες. Τότε αναγκάστηκε όπως αποκάλυψε να φύγει από μια φωτογράφιση αφού δεν ήθελε να το κάνει.

«Είχα μια φρικτή εμπειρία για έναν κατάλογο σουτιέν. Ήμουν μόλις 15 μάλλον και μου είπε: Βγάλε το μπλουζάκι σου, και έβγαλα το μπλουζάκι μου. Ημουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου. “Και είπε: “Βγάλε το σουτιέν σου” και ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, οπότε πήρα τα πράγματά μου και έφυγα τρέχοντας. Νομίζω ότι οξύνθηκε το ένστικτό μου. Μπορώ να καταλάβω ένα λάθος άτομο μίλια μακριά», δήλωσε η Kate μιλώντας για την δύσκολη εμπειρία που είχε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για μια ακόμη οδυνηρή στιγμή για εκείνη. Θυμήθηκε τα γυρίσματα μιας καμπάνιας εσωρούχων για τον Calvin Klein το 1992 με τον ηθοποιό του Mark Wahlberg. Ήταν η πρώτη της μεγάλη διαφημιστική καμπάνια και ένιωθε μεγάλος άγχος. Έτσι η 17χρονη τότε χρειάστηκε να πάρει βάλιουμ για να ηρεμήσει καθώς αγχωνόταν που θα ποζάρει τόπλες.

Σε ερώτηση αν ένιωθε σαν αντικείμενο σε αυτή τη καμπάνια, απάντησε: «Ναι, εντελώς, και ευάλωτη και φοβισμένη. Νομίζω ότι έπαιξαν με το πόσο ευάλωτη, νέα και αθώα ήμοουν τότε. Όπότε ο Calvin το λάτρεψε αυτό το στοιχείο μου».

Εκτός από τις δύσκολες στιγμές που είχε ως μοντέλο, μίλησε και για τις μάχες που έδωσε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Όπως, δήλωσε ο χωρισμός των γονιών της στάθηκε η αφορμή για να είναι επιρρεπής στους εθισμούς που παραλίγο να εκτροχιάσουν την καριέρα της. Θυμάται τα άγρια νιάτα της που μεγάλωσε στο Croydon του Νότιου Λονδίνου, όταν για πρώτη φορά ξέφυγε από τα νερά της στα 13 της μετά τον χωρισμό των γονιών της.

«Άρχισα να καπνίζω τσιγαριλίκια και να κάνω παρέα με ανθρώπους πολύ μεγαλύτερους από μένα, πολλά μεγαλύτερα αγόρια που με πήραν υπό την προστασία τους και με προστάτεψαν. Με πήγαιναν στο Λονδίνο με το τρένο. Άλλαζα ρούχα από τη σχολική μου στολή και πήγαινα σε bar. Δεν μου άρεσε καν η γεύση του αλκοόλ. Έπινα long Island Ice Teas επειδή δεν είχε γεύση αλκοόλ, αλλά φυσικά είναι ένα δυνατό ποτό».

H Μοss κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που συνάντησε και συνεχίζει να είναι μια από τις πιο iconic προσωπικότητες στο χώρο της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS