ΣΤΙΛ

H Kate Moss φόρεσε το stylish combo με το οποίο θα βγάλουμε όλη την άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

5 Μαΐου 2022

H Kate Moss φόρεσε το stylish combo με το οποίο θα βγάλουμε όλη την άνοιξη
Ένα look που συνδυάζει απλότητα, φρεσκάδα αλλά και μπόλικο sexiness

Οι εμφανίσεις της Kate Moss είναι σίγουρα πιο σπάνιες από όσο θα θέλαμε, αλλά μετά την τελευταία της εμφάνιση με το απόλυτο combo της άνοιξης είμαστε πεπεισμένες για ένα πράγμα: Πάντα αξίζουν την αναμονή.

Αν και αυτή και η κόρη της, Lila Moss, τράβηξαν τα βλέμματα στο Met Gala 2022, το look για το οποίο μιλάμε είναι αυτό που φόρεσε για μια απλή μέρα που πέρασε στην πόλη λίγο πριν παραστεί στην λαμπερή εκδήλωση.

Για μια πρωινή βόλτα στο Μανχάταν, η Moss επέλεξε ένα κομψό μάξι φόρεμα με floral print με κόκκινα μπουμπούκια σε μαύρο φόντο. Το μάξι επιστρέφει ανάμεσα στις τάσεις για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Moss το φόρεσε από τις πρώτες.

Jenny.Gr

Ωστόσο, ένα trend-tick item δεν ήταν αρκετό για το fashion icon, που σοφά αποφάσισε να συνδυάσει το maxi της με μαύρα platform sandals. Την ίδια στιγμή ολοκλήρωσε την εμφάνιση με oversized γυαλιά ηλίου Velvet Canyon. Πέτυχε έτσι ένα αβίαστα chic '70s look που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Το φόρεμα από την μία πλευρά είναι θηλυκό και αέρινο, ιδανικό για την εποχή ενώ τα μικροσκοπικά λουλούδια θα μας βάλουν σε spring mood. Από την άλλη τα παπούτσια, ήταν sexy, ενώ έκαναν το fashion statement.

Υπέροχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS