CELEBRITIES

Sharon Stone: Ποζάρει topless και δηλώνει: «Είμαι ευγνώμων για τις ατέλειες μου»


JTeam

25 Ιουλίου 2022

Sharon Stone: Ποζάρει topless και δηλώνει: «Είμαι ευγνώμων για τις ατέλειες μου»
Η 64χρονη star πόζαρε topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της,

Η Sharon Stone απολαμβάνει το καλοκαίρι και μοιράζεται συχνά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τους ακολούθους της στο Instagram.

Αυτή την φορά η 64χρονη star πόζαρε topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της, ένα σκούρο πράσινο bikini με leopard print. Mόλις έχει βγει από την πισίνα και έχει ριγμένη στους ώμους της μια ριγέ πετσέτα θαλάσσης ενώ φοράει τα γυαλιά μυωπίας της. Στην λήψη την βλέπουμε να γελά και να απολαμβάνει την στιγμή. Η λεζάντα έγραφε: “Ευγνωμονώντας το ότι είμαι ατελής σε μία τέλεια ημέρα”.

Το σταυροπόδι της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» ήταν αρκετό για να πάρει τον τίτλο του sex symbol που τη συνοδεύει μέχρι και σήμερα στα 64 της.

Πρόσφατα την είδαμε παρέα με τις Mariah Carey, Helen Mirren και Drew Barrymore στο fashion show του οίκου Dolce & Gabbana στις Συρακούσες της Σικελίας και έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με τις ξεχωριστές δημιουργίες που επέλεξαν όσο και με τη διάθεσή τους.

Οι 4 σταρς βρέθηκαν στο κοινό, αλλά γρήγορα έγιναν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες όταν πόζαραν για φωτογραφίες μετά το τέλος του show.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.