CELEBRITIES

Ο Bruce Willis μαθαίνει cool dance moves από τη 10χρονη κόρη του, στο αξιολάτρευτο βίντεο της ημέρας


JTeam

25 Ιουλίου 2022

Ο Bruce Willis μαθαίνει cool dance moves από τη 10χρονη κόρη του, στο αξιολάτρευτο βίντεο της ημέρας
Instagram/EmmaHemingWillis
Ο 67χρονος ηθοποιός χορεύει με τη 10χρονη κόρη του και γίνεται viral

Η σύζυγός του 67χρονου ηθοποιού, Emma Heming Willis, μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο στο Instagram, με τον Bruce να χορεύει με τη 10χρονη κόρη του Mabel. Η μικρή του μαθαίνει πώς να είναι cool στο κομμάτι About Damn Time της Lizzo, εκείνος τα δίνει όλα και εκείνη γελάει μαζί του.

«Μπαίνουμε δυνατά στο Σαββατοκύριακο«, έγραψε στη λεζάντα η 44χρονη Emma, με την οποία έχουν άλλη μία κόρη, την 8χρονη Evelyn Penn. Ο Bruce Willis έχει επίσης την 33χρονη Rumer, τη 31χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah Willis από τον γάμο του με την Demi Moore. Πιο κοριτσοπατέρας δεν γίνεται.

Τον περασμένο Μάρτιο, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι ο Willis εγκαταλείπει την καριέρα δεκαετιών, μετά τη διάγνωσή του για αφασία, μία γλωσσική διαταραχή που επηρεάζει της γνωστικές του ικανότητες. «Είναι μία δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τη συνεχή αγάπη και στήριξή σας. Όπως λέει πάντα ο Bruce, «ζήστε τη ζωή σας με ένταση» και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε». Μπορεί να έχει πάρει διαζύγιο εδώ και χρόνια από την Demi Moore, αλλά οι δύο οικογένειες παραμένουν ενωμένες και ο Bruce Willis συνεχίζει δυναμικά και με χιούμορ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.