CELEBRITIES

H Angelina Jolie φόρεσε πιτζάμες στο αεροδρόμιο και είναι το απόλυτο mood


JTeam

29 Ιουλίου 2022

H Angelina Jolie φόρεσε πιτζάμες στο αεροδρόμιο και είναι το απόλυτο mood
Photo credits: Splash News/Ideal Image
Εμφανίστηκε με ένα cool, αλλά ταυτόχρονα πολυτελές σύνολο Valentino head-to-toe

Όταν μιλάμε για looks αεροδρoμίου, η άνεση και το στιλ μπορούν να συνυπάρχουν - και η απόδειξη βρίσκεται στην τελευταία εμφάνιση της Angelina Jolie.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου με ένα cool αλλά ταυτόχρονα πολυτελές σύνολο Valentino head-to-toe. Συνοδευόμενη από τον 18χρονο γιο της, Pax Thien Jolie-Pitt, η Jolie κατευθύνθηκε προς την πτήση τους φορώντας ένα pyjama set σε σοκολατί απόχρωση με λευκές λεπτομέρειες από τον ιταλικό οίκο μόδας. Τα παπούτσια της, τα σανδάλια Garavani του Valentino σε καραμελέ απόχρωση, ήταν εξίσου cozy και chic. Την elegant εμφάνιση ολοκλήρωναν μεγάλα aviator γυαλιά ηλίου και μια μεγάλη μαύρη καπιτονέ τσάντα.

Το κομψό pajama look της Jolie έρχεται λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της Gwyneth Paltrow με έντονο κίτρινο pajama set και επιβεβαιώνει ότι οι διάσημες stars ορκίζονται στην άνεση και την κομψότητα μιας μεταξωτής πιτζάμας για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Angelina Jolie πήγε με τη 16χρονη κόρη της, Shiloh Jolie-Pitt, σε μια συναυλία στο Circo Massimo της Ρώμης, όπου παρακολούθησαν το ιταλικό glam rock συγκρότημα Måneskin.

Όπως ήταν φυσικό η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη και τα social media γέμισαν φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή star που χόρευε και τραγουδούσε με την ψυχή της. Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες στα μαύρα, ανάμεσα στο πλήθος των 70.000 ατόμων που βρέθηκαν εκεί και τραγούδησαν πολλές από τις επιτυχίες των περσινών νικητών της Eurovision.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.