CELEBRITIES

Ο Brad Pitt εξηγεί γιατί έβαλε φούστα στο κόκκινο χαλί: «Θα πεθάνουμε όλοι»


JTeam

2 Αυγούστου 2022

Ο Brad Pitt εξηγεί γιατί έβαλε φούστα στο κόκκινο χαλί: «Θα πεθάνουμε όλοι»
Michael Buckner for Variety
Η αφοπλιστική απάντηση του Brad Pitt στο γιατί επέλεξε να βάλει φούστα

Ο Brad Pitt έκανε μία statement εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας Bullet Train στο Βερολίνο, και όλοι ασχολήθηκαν με το τι επέλεξε να φορέσει ο ηθοποιός. Το λινό σακάκι και το σομόν πουκάμισο σεταρίστηκαν με μία ασύμμετρη φούστα, combat boots Stylmartin και γυαλιά ηλίου.

Jenny.Gr
Photo credits: Getty/Ideal Image

Όταν ερωτήθη στην πρεμιέρα του Los Angeles γιατί έβαλε λινή φούστα (λες και χρειάζεται εξήγηση), η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

«Δεν έχω ιδέα! Θα πεθάνουμε όλοι οπότε ας τα κάνουμε όλα άνω κάτω».

Σε αυτή του την εμφάνιση, δεν έβαλε φούστα, αλλά το πράσινο κοστούμι και τα κίτρινα sneakers απέδειξαν για ακόμη μία φορά το πόσο αβίαστα cool είναι. Όπως έχει κάνει σε όλες τους τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο GQ Magazine, μίλησε εξάλλου για τις υπαρξιακές του αγωνίες, για ποιο λόγο ερχόμαστε στη ζωή, αν αξίζουν όλα αυτά και τι μπορεί να σημαίνουν τα όνειρά του. Συνεπώς, η ζωή είναι μικρή, φορέστε ό,τι θέλετε.

Η ταινία Bullet Train δείχνει το Pitt σε ένα τρένο γεμάτο επικίνδυνους δολοφόνους, τους Bas Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry. Ανακαλύπτουν ότι οι υποθέσεις που έχουν αναλάβει μπλέκονται με των άλλων και τα πράγματα φεύγουν από τον έλεγχο. Υπάρχουν αρκετές επικίνδυνες σκηνές, τις οποίες ο Brad Pitt παραχώρησε με χαρά σε έναν κασκαντέρ. «Προσπαθώ πάντα να τις γλιτώνω. Οι σκηνές είναι εμπνευσμένες από τον Jackie Chan και είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.