CELEBRITIES

Olivia Newton-John: Πέθανε η πρωταγωνίστρια του θρυλικού "Grease"- Το συγκινητικό αντίο από τον John Travolta


JTeam

9 Αυγούστου 2022

Olivia Newton-John: Πέθανε η πρωταγωνίστρια του θρυλικού "Grease"- Το συγκινητικό αντίο από τον John Travolta
Instagram/ harpersbazaarsg
H star έφυγε από τη ζωή στα 73 της στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Olivia Newton- John, που πρωταγωνίστησε στο θρυλικό μιούζικαλ "Grease" με τον John Travolta, πέθανε στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια πριν λίγες ώρες, έχοντας κοντά της οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα.

Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε στα social από τον σύζυγό της John Easterling, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η Olivia υπήρξε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για πάνω από 30 χρόνια, καθώς μοιραζόταν το ταξίδι της με τον καρκίνου του στήθους».

Η τραγουδίστρια από την Αυστραλία έγινε η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου μας μιούζικαλ Grease το 1978 και το single "You're the One That I Want", με τον συμπρωταγωνιστή της John Travolta, έγινε ένα από τα singles με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

H star με τη ζεστή φωνή κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες τραγουδίστριες με σόλο καριέρα τη δεκαετία του '70 ενώ αυτό που εκτόξευσε την καριέρα της, αλλά και του Travolta ήταν το Grease, το soundrack του οποίου έμεινε για δέκα εβδομάδες στην κορυφή των τσαρτς όπου διατηρήθηκε για 77 εβδομάδες.

Ο John Travolta, o κινηματογραφικός "Danny" Zuko Ντάνι Zούκο που ήταν ο καλοκαιρινός έρωτας της Olivia στο Grease, αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη συμπρωταγωνίστριά του, δηλώνοντας πως είναι «δικός της από την πρώτη στιγμή και για πάντα».

«Πολυαγαπημένη μου Olivia, έκανες τις ζωές όλων μας τόσο καλύτερες. Η επίδρασή σου ήταν απίστευτη. Σ' αγαπώ πολύ. Θα σε δούμε στο τέλος του δρόμου και θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά. Δικός σου από την πρώτη στιγμή που σε αντίκρυσα και για πάντα. Ο δικός Danny, ο δικός σου John».

Η Olivia Newton- John το 2018, είχε ανακοινώσει ότι έδινε ξανά μάχη με τον καρκίνο, για τρίτη φορά μέσα σε τρεις δεκαετίες. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, είχε αναφέρει πως πάσχει από καρκίνο στη σπονδυλική στήλη και πως τον αντιμετωπίζει με «μοντέρνα φάρμακα» και φυτικά σκευάσματα. «Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για να με υποστηρίξει και πιστεύω θα κερδίσω τη μάχη και αυτός είναι ο στόχος μου», είχε δηλώσει.

Για πρώτη φορά είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 1992, τον οποίο ξεπέρασε. Από τότε έγινε μια μαχητική ακτιβίστρια υπέρ της ευαισθητοποίησης στο ζήτημα. Έχει μάλιστα δημιουργήσει ένα ερευνητικό κέντρο για τον καρκίνο που φέρει το όνομα της, στη Μελβούρνη. Για δεύτερη φορά είχε διαγνωστεί πάλι με καρκίνο του μαστού το 2013. Τότε ο καρκίνος είχε επεκταθεί στον ώμο της και ο αγώνας της μέχρι σήμερα υπήρξε μακρύς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.