CELEBRITIES

Η Miuccia Prada και ο σύζυγός της κάνουν διακοπές στην Ύδρα


JTeam

20 Αυγούστου 2022

Η Miuccia Prada και ο σύζυγός της κάνουν διακοπές στην Ύδρα
Getty/Ideal Image
Η Miuccia Prada και ο σύζυγός της κάνουν διακοπές στην Ύδρα

H Miuccia Prada μαζί με τον συζυγό της Patrizio Bertelli, εντοπίστηκαν αππό τον φωτογραφικό φακό να κάνουν διακοπές στην Ύδρα.

Οι δισεκατομμυριούχοι του οίκου Prada τράβηξαν τα βλέμματα, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, περπατώντας στα σοκάκια του νησιού. Ντυμένοι απλά και φορώντας λευκά μπλουζάκια απόλαυσαν το απόγευμά τους.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγος της, ο οποίος είναι ο συν-διεθύνων σύμβουλος της αυτοκρατορίας μόδας, επέλεξαν την Ελλάδα για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, η οποία κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος διάσημων προσώπων.

Jenny.Gr

H Miuccia Prada γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 10 Μαΐου 1949. Η μητέρα της Luisa ήταν κόρη του ιδρυτή της εταιρείας Mario Prada και ο πατέρας της Luigi Bianchi, ασχολιόταν με τη ναυτιλία. Η εγγονή του Mario Prada υπήρξε ένθερμη υποστηρίκτρια του φεμινιστικού κινήματος και ασχολούνταν από νωρίς με την πολιτική, ως μέλος του κομμουνιστικού κόμματος.

Ο Patrizio Bertelli, γνώρισε τη Miuccia το 1977, την ίδια χρονιά που εκείνη και τα αδέρφια της Albert και Marina κληρονόμησαν την επιχείρηση. Η 28χρονη τότε Miuccia που λάτρευε από μικρή την εταιρεία του παππού της, ήταν διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί ζωντανή η κληρονομιά του, κάνοντας δυναμική είσοδο στα κεντρικά γραφεία. Ο Bertelli, ο οποίος διατηρούσε μια εταιρεία πολυτελών δερμάτων, εντάχθηκε στην Prada έναν χρόνο αργότερα.

H Miuccia ίδρυσε επίσης τον οίκο Miu Miu με έδρα το Παρίσι το 2012.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.