CELEBRITIES

H Heidi Klum φόρεσε το ωραιότερο κοστούμι για το φθινόπωρο


JTeam

21 Αυγούστου 2022

H Heidi Klum φόρεσε το ωραιότερο κοστούμι για το φθινόπωρο
Το κοστούμι, που κάποτε ήταν συνώνυμο με το ντύσιμο γραφείου, πλέον αποτελεί ένα fashion staple της γκαρνταρόμπας και η Heidi Klum μας έδειξε πώς να το φορέσουμε το φθινόπωρο

To πρώην super model και κριτής του «America’s Got Talent», Heidi Klum, εμφανίστηκε με ένα stylish κοστούμι σε γκρι απόχρωση στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» την Πέμπτη.

Η Κlum, 49 ετών, συνδύασε το γκρι κοστούμι με μια διάφανη μπλούζα με μικρά αστέρια και μας έδειξε πώς ένα top μπορεί να αλλάξει στη στιγμή όλο το outfit, αναβαθμιζοντάς το. Η ίδια ανέβασε τόσο Instagram stories όσο και posts από την συγκεκριμένη εμφάνιση και εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις για τις φθινοπωρινές glam εμφανίσεις μας.

Άλλωστε ένα γρήγορο scrolling στους πιο κομψούς λογαριασμούς του Instagram αρκεί για να αποδείξει ότι τα fashion girls έχουν και αυτή τη σεζόν εμμονή με τα κοστούμια. Και δεν τις αδικούμε. Το κοστούμι αποτελεί ένα fashion staple της γκαρνταρόμπας, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πέρα από το κλασικό μαύρο παντελόνι και σακάκι, τα δύο κομμάτια έχουν εξελιχθεί σε κάτι που παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές, χρώματα και σχήματα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.