CELEBRITIES

Ένα IG story του Ryan Reynolds έκανε ανάρπαστο το εστιατόριο ενός ζευγαριού Ινδών


JTeam

24 Αυγούστου 2022

Ένα IG story του Ryan Reynolds έκανε ανάρπαστο το εστιατόριο ενός ζευγαριού Ινδών
Ο ενθουσιασμός του Reynolds με το φαγητό του εστιατορίου, έκανε τους ιδιοκτήτες να μην προλαβαίνουν τις κρατήσεις

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν τα δεδομένα ενός ινδικού εστιατορίου, στο Ellesmere Port της Αγγλίας, όταν ο ηθοποιός Ryan Reynolds δοκίμασε το φαγητό τους. Και όπως φάνηκε, όχι απλά απόλαυσε το γεύμα του, αλλά ενθουσιάστηκε τόσο, ώστε να ποστάρει σε instagram story το μέρος και μάλιστα να γράψει χαρακτηριστικά: "Το καλύτερο ινδικό φαγητό στην Ευρώπη".

Jenny.Gr
@Ryanreynolds

Λίγες ώρες μόνο χρειάστηκαν μέχρι το εστιατόριο να κλείσει από κρατήσεις και ολοένα και περισσότεροι να το επισκέπτονται προκειμένου να δουν και να γευτούν αυτό που ενθουσίασε τον γνωστό ηθοποιό. Η ειρωνεία της υπόθεσης ωστόσο, είναι πως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του Ryan και όταν έμαθε τον λόγο για τον οποίο το εστιατόριό του είχε πλημμυρίσει ξαφνικά από κόσμο και κρατήσεις, δεν ήξερε πως να τον ευχαριστήσει.

Ποιος είναι αυτός ο Ryan Reynolds;

Ο γιος του Ινδού ιδιοκτήτη, ο 28χρονος Shaa Rahaman, δήλωσε πως πραγματικά σοκαρίστηκε όταν είδε το εστιατόριό τους να έχει δημοσιευτεί από τον Ryan Reynolds. Όταν μάλιστα ρώτησε τους γονείς του, αν πέρασε από εκεί ο Reynolds για δείπνο, εκείνοι απάντησαν χαρακτηριστικά "Ποιος είναι ο Ryan Reynolds;". Έστειλε λοιπόν φωτογραφίες του ηθοποιού στους γονείς του και περιέγραψε τα καπέλα που συνήθως φορά, αλλά και πάλι δεν είχαν ιδέα.

Jenny.Gr
SHAA RAHAMAN

Θεόσταλτο δώρο του post του Ryan Reynolds για το εστιατόριο

"Οι γονείς μου δεν παρακολουθούν τόσο χολιγουντιανές ταινίες και γι' αυτό δεν γνωρίζουν τον ηθοποιό. Παρακολουθούν περισσότερο παραγωγές του Bollywood", δήλωσε στη συνέχεια ο γιος των ιδιοκτητών του εστιατορίου που επισκέφθηκε και ενθουσιάστηκε ο Ryan. "Είμαστε πολύ ευγνώμων για αυτό που έκανε ο Ryan και έχει αυξήσει όσο τίποτα την δουλειά στο εστιατόριο".

Jenny.Gr
@Ryanreynolds

Ωστόσο η οικογένεια δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν πραγματικά ήταν ο Ryan μέσα στο εστιατόριο ή αν παρήγγειλε το φαγητό και ενθουσιάστηκε, ωστόσο όπως δήλωσαν η ανάρτηση του Ryan, ήρθε σαν θεόσταλτο δώρο, αφού μετά την πανδημία τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα για την επιχείρηση. "Από την Κυριακή και μετά επικρατεί ένας χαμός" είπαν "Είναι τρελό".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.