CELEBRITIES

H Bella Hadid πρωταγωνιστεί σε video clip φορώντας Balenciaga head-to-toe


JTeam

27 Αυγούστου 2022

H Bella Hadid πρωταγωνιστεί σε video clip φορώντας Balenciaga head-to-toe
H Bella Hadid πρωταγωνιστεί σε video clip φορώντας Balenciaga head-to-toe

Η Bella Hadid είναι γεμάτη εκπλήξεις. Στο πιο πρόσφατο από τα εγχειρήματα του, το super model γίνεται πρωταγωνίστρια στο video clip του "CODE" του ραπ σταρ Offset με τον Moneybagg Yo που κυκλοφόρησε σήμερα. Η εντυπωσιακή Bella εμφανίζεται να φορά διαφορετικά looks, όλα με την υπογραφή του Demna Gvasalia του οίκου Balenciaga.

Τόσο εκείνη όσο και ο rapper αλλάζουν μια σειρά από χαρακτηριστικά σχέδια από το αρχείο του διάσημου οίκου την ώρα που η κάμερα τους ακολουθεί σε ένα μισοσκότεινο στούντιο. To βίντεο ξεκινά με την Bella να φορά ένα μπικίνι και ψηλοτάκουνα μποτάκια από κρύσταλλα. Έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ψηλό ponytail ενώ στα χέρια της φορά μακριά, μαύρα γάντια και κοσμήματα.

Στην συνέχεια την βλέπουμε τυλιγμένη σε μία fluo green συνθετική γούνα να ποζάρει καθιστή, ενώ σε ένα ακόμα πλάνο περπατάει σαν να βρισκόταν στην πασαρέλα , με μια oversized ιβουάρ γούνα με το λογότυπο του οίκου στο πίσω μέρος. Φοράει ακόμα επιβλητικά γυαλιά μάσκα και ψηλές μπότες-κάλτσα.

H star του modeling μοιράστηκε μάλιστα μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.