AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

CELEBRITIES

Γιατί όλες αξίζουμε έναν πρώην σαν τον Bradley Cooper


JTeam

29 Αυγούστου 2022

Γιατί όλες αξίζουμε έναν πρώην σαν τον Bradley Cooper
H κοινή φωτογραφία του πρώην ζευγαριού Irina Shayk και Bradley Cooper από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Πριν από 5 χρόνια και συγκεκριμένα το 2019, το γνωστό ζευγάρι Irina Shayk και Bradley Cooper αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους κράτησαν στενές επαφές ακόμη και μετά τον χωρισμό τους και αυτό γιατί έχουν αποκτήσει την μικρή τους κόρη, Lea. Παρότι οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και προστατεύουν την σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτήν την φορά μας εντυπωσίασαν και μοιράστηκαν μια κοινή τους φωτογραφία από καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η φωτογραφία αυτή βέβαια, ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης ύστερα από 5 χρόνια.

Φαίνεται πως Irina Shayk και Bradley Cooper, πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου και ποζάροντας χαμογελαστοί. Βέβαια να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το γνωστό ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί μετά τον χωρισμό του. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει πολλές φορές, είτε σε δείπνο με φίλους ή ακόμη και σε δημόσιες εκδηλώσεις κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Ναι, όλα αυτά μετά τον χωρισμό τους.

Τα τελευταία δημοσιεύματα μάλιστα, ήθελαν και τους δυο να έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή και την Irina να είναι μαζί με τον Kanye West ενώ τον Bradley μαζί με την Huma Abedin. Οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες μεταξύ τους και έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις παρά το διαζύγιο τους. Γι' αυτό άλλωστε και μια επανασύνδεση θα ήταν πολύ πιθανή για το πρώην ζευγάρι. Εμείς πάντως το ευχόμαστε!