CELEBRITIES

Kate Moss: Ο Johnny Depp της έδωσε τα πρώτα της διαμάντια από τα οπίσθιά του


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2022

Kate Moss: Ο Johnny Depp της έδωσε τα πρώτα της διαμάντια από τα οπίσθιά του
Getty Images
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Moss μιλά δημόσια με αγάπη για τον Johnny Depp, αυτή τη φορά όμως η αποκάλυψή της ήταν τουλάχιστον περίεργη

Από το 1994 έως το 1998, ο Johnny Depp και η Kate Moss αποτελούσαν ένα από τα πιο iconic ζευγάρια της εποχής. Ύστερα από 4 χρόνια σχέσης το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια όμως πρόλαβε να ζήσει στιγμές που θα έχει να θυμάται και μαζί με αυτούς, η παγκόσμια ποπ κουλτούρα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της Kate Moss στη Vogue, η 48χρονη πλέον Moss έκανε ένα flashback στα καλύτερα looks της των τελευταίων 30 ετών. Σε ένα από αυτά τα looks, φορούσε και ένα διαμαντένιο κολιέ, το οποίο είχε και αυτό τη δική του ιστορία.

Το supermodel δεν δίστασε να εξομολογηθεί και τον τρόπο με τον οποίο ο Johnny Depp της έδωσε το διαμαντένιο κολιέ.

«Ήταν τα πρώτα διαμάντια που απέκτησα ποτέ στη ζωή μου. Τα έβγαλε κυριολεκτικά από τα οπίσθια του», είπε.

Jenny.Gr
@katemossagency

«Θα βγαίναμε έξω για φαγητό και μου είπε "Έχω κάτι στα οπίσθια μου, μπορείς να ρίξεις μια ματιά;"», συνεχίζει την εξιστόρηση η Moss. «Έβαλα το χέρι μου στο παντελόνι του και είχε όντως αυτό το διαμαντένιο κολιέ». Ακόμη αναφέρθηκε και στην τότε σχέση που είχαν, λέγοντας πως ταξίδευε τακτικά από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες προκειμένου να περνούν χρόνο μαζί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που το γνωστό μοντέλο μιλά για την σχέση της με τον Depp. Η ίδια δεν δίστασε να καταθέσει και να δηλώσει υπέρ του στις δικαστικές διαμάχες που είχε ο Johnny Depp με την πρώην σύντροφο του Amber Heard. Αρνήθηκε μάλιστα όλες τις κατηγορίες ότι ο γνωστός ηθοποιός την είχε σπρώξει κάτω στα σκαλιά. Ακόμη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, ομολόγησε πως ήθελε να καταθέσει υπερ του Depp γιατί γνώριζε καλά ποιος είναι και πώς είναι αλήθεια ως άνθρωπος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.