CELEBRITIES

Statham & Huntington -Whiteley έζησαν το δικό τους «summer of love» στην Ελλάδα


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Statham & Huntington -Whiteley έζησαν το δικό τους «summer of love»  στην Ελλάδα
Φέτος επισκέφτηκαν την Ελλάδα πολλοί σταρς του Hollywood και δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στα social media, υπέροχες εικόνες από τη χώρα μας. Η Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham ήταν, από ότι φάνηκε, κάποιοι από αυτούς

Αναμέσα τους και η Rosie Huntington-Whiteley με τον σύντροφό της Jason Statham μαζί με τα παιδιά τους. Το ζευγάρι αποφάσισε να επιλέξει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και να απολαύσει τον ελληνικό ήλιο και τα όμορφα νησιά μας. Μάλιστα από ότι φαίνεται αφορμή για αυτή την εξόρμηση στάθηκαν τα γυρίσματα που έκανε ο ηθοποιός για τις ανάγκες της νέας τους ταινίας στη χώρα μας, με αποτέλεσμα μία βόλτα στα νησιά να διευκολύνει το πρόγραμμά τους. Πιο συγκεκριμέμα, ο Statham είχε βρεθεί στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι», που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Η Rosie Huntington-Whiteley ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες. Σε αρκετές από αυτές, η ίδια έδωσε και μία γεύση από τα καθημερινά outfits στην παραλία, ενώ σε άλλες έδειξε τη μικρή της κόρη και τις ρομαντικές στιγμές με τον Statham. Μάλιστα, στην λεζάντα έγραψε: "Το καλοκαίρι της αγάπης".

Να θυμίσουμε ότι το εντυπωσιακό μοντέλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοινώνοντας μάλιστα το ευχάριστο γεγονός από το Instagram. To ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 και έχουν ακόμη έναν γιο, τον 5χρονο Jack.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.