CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow λίγο πριν τα 50 της, μοιράζεται τις πιο σημαντικές συμβουλές ομορφιάς (και ζωής)


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Gwyneth Paltrow λίγο πριν τα 50 της, μοιράζεται τις πιο σημαντικές συμβουλές ομορφιάς (και ζωής)
@Gwyneth Paltrow
«Το να γερνάς είναι το ταξίδι γνωριμίας του πραγματικού σου εαυτού», δηλώνει η Paltrow για τη νέα δεκαετία στην ζωή της

Η Gwyneth Paltrow πιστεύει πως τα 50 είναι από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας και νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ και η ίδια, αφού πλέον η ζωή της έχει μπει σε μια τάξη και γνωρίζει καλά πώς να φροντίζει σωστά τον εαυτό της και να δείχνει στα καλύτερά της.

Λίγο πριν τα γενέθλιά της στις 27 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα άρθρο, στο οποίο μιλάει για τη ζωή της μέχρι τώρα και για όλα εκείνα που την βοηθούν να διατηρείται ολόφρεσκη, εμφανισιακά και όχι μόνο. Υπέρμαχη της φυσικής ομορφιάς και έχοντας παραμείνει μακριά από πλαστικές επεμβάσεις, η Paltrow δηλώνει πως η γυμναστική, η σωστή διατροφή και το skincare είναι οι τρεις βασικοί τομείς για να εστιάσεις.

«Το να μεγαλώνεις σημαίνει να αποδέχεσαι τον εαυτό σου γι' αυτό που πραγματικά είσαι»

Έτσι δηλώνει στο άρθρο της η ηθοποιός. Αναφέρθηκε και στα ρούχα που επιλέγει, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως εδώ και πολλά χρόνια επιλέγει να φοράει συχνά ένα συγκεκριμένο φόρεμά της, αφού την κάνει να νιώθει όμορφα, όσο χρονών και αν είναι.

Όλα αυτά τα χρόνια η Paltrow επιλέγει διάφορα αθλήματα για να αποκτά ευεξία και δύναμη. Φτάνοντας στο σήμερα, νιώθει ευγνώμων για τη γυμναστική που έκανε με συνέπεια μέχρι σήμερα και το πόση δύναμη έχει αποκτήσει το σώμα της.

Μοιράστηκε επίσης και ένα skincare tip, το οποίο έμαθε από την μητέρα της. Έχει ξηρό δέρμα και προκειμένου να παραμένει ενυδατωμένη, επιλέγει τις κρέμες νυκτός οι οποίες είναι πιο συσσωρευμένες και πλούσιες στην υφή τους, για να τις φορά και την ημέρα. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φίλη της Cameron Diaz η οποία επίσης έκλεισε τα 50 και δείχνει καλύτερη από ποτέ. Από την αναφορά της δεν έλειψε ούτε η 48χρονη Jennifer Lopez, ως παράδειγμα προς μίμηση.

Αναφέρθηκε ακόμη και στη δεκαετία των 30 της, όπου για εκείνη ήταν αρκετά πιεστικά χρόνια και έτσι απέτρεψε τις νέες γυναίκες να νιώσουν την ίδια πίεση που είχε και εκείνη προκειμένου να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια πριν τα 30 της. Στο άρθρο της, αναφέρεται αναλυτικά στην περιποίηση των μαλλιών της και στο μακιγιάζ το οποίο επιλέγει στην καθημερινότητα της, αναφέροντας τα προιόντα που έχει αγαπήσει από το brand της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.