CELEBRITIES

Ο βασιλιάς Κάρολος ξεσπάει (πάλι) για ένα στιλό που δεν μπορεί να πιάσει με τα παράξενα χέρια του


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2022

Ο βασιλιάς Κάρολος ξεσπάει (πάλι) για ένα στιλό που δεν μπορεί να πιάσει με τα παράξενα χέρια του
Getty Images
Μπορεί να νομίζατε ότι η παρωδία από τη στιγμή που ανέβηκε ο Κάρολος στον θρόνο, έφτασε στο τέλος της, αλλά κάνετε λάθος. Ο νέος βασιλιάς έχει να χαρίσει ακόμη πολλές απολαυστικές και viral στιγμές στον λαό του (και σε εμάς)

Ο βασιλιάς Κάρολος τα έχει δει όλα από τις πρώτες μέρες των νέων του καθηκόντων αφού φαίνεται πως όλα είναι εναντίον του. Ήμασταν σίγουροι ότι στην πορεία της διαδρομής του θα μας χάριζε πολλές τραγελαφικές στιγμές αλλά η πιο πρόσφατη ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο κάστρο Χίλμπορο της Βόρειας Ιρλανδίας όπου ήταν καλεσμένος σε μια δεξίωση με την Καμίλα. Όταν βρέθηκε λοιπόν με μέλη της συνέλευσης, κλήθηκε να υπογράψει βιβλίο επισκεπτών προς το τέλος της επίσκεψης. Τότε φανερά ενοχλημένος με ένα στυλό που έτρεχε μελάνι, άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του, συνειδητοποιώντας αρχικά ότι είχε γράψει λάθος ημερομηνία.

Η συνέχεια ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική αφού τα παράπονα για το στιλό, άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονα. Η Καμίλα είπε χαρακτηριστικά ότι έσταζε «παντού» ενώ εκείνος ακούγεται να λέει: «Θεέ μου, το μισώ αυτό το στιλό, δεν αντέχω αυτό το καταραμένο πράγμα, βρωμάει!».

Ο εκνευρισμός του είναι έκδηλος στο παραπάνω video και αν δεν το έχετε δει, αξίζει λίγα λεπτά από τον χρόνο σας.Το στιλό εξαφανίστηκε γρήγορα από έναν βασιλικό βοηθό ενώ τη θέση του νέου βασιλιά, πήρε αμέσως η Καμίλα για να αποφορτίσει τα έντονα συναισθήματά. Το μόνο σίγουρο μετά και από αυτή τη σκηνή, είναι ότι ο Κάρολος ανέβηκε στον θρόνο για να μας χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου. Όχι ακριβώς ό,τι πρέπει να κάνει ένας βασιλιάς, αλλά δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ακόμη βασιλιάδες, οπότε τουλάχιστον ας γελάμε μαζί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.