CELEBRITIES

Η Jada Pinkett Smith με νέα, υπέροχη selfie, εξυμνεί κάθε γυναίκα χωρίς μαλλιά


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2022

Η Jada Pinkett Smith με νέα, υπέροχη selfie, εξυμνεί κάθε γυναίκα χωρίς μαλλιά
Instagram/ jadapinkettsmith
Δείχνοντας το ξυρισμένο της κεφάλι, η Jada έγραψε στη λεζάντα μίας λαμπερής της φωτογραφίας: «Η μέρα είναι όμορφη για όλα τα αδέρφια και τις αδερφές μου χωρίς μαλλιά»

Στα 94α Όσκαρ τον Μάρτιο, ο Chris Rock έκανε ένα κακό (όπως όλα έδειξαν) αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada Pinkett Smith, το οποίο ο Will Smith δεν πήρε και τόσο καλά. Το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί με φόρα και να του ρίξει μια γροθιά πάνω στη σκηνή, κατεβαίνοντας στη θέση του υπερήφανος.

H Jada αντιμετώπισε από την αρχή πολύ διαφορετικά το όλο θέμα με την ελπίδα ότι οι δυο τους μια μέρα θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν. Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια την αλωπεκία, έχει βρει τον καλύτερο και πιο όμορφο τρόπο. Πρόσφατα, η star γιόρτασε την ομορφιά της με ένα ανυψωτικό post στο Instagram με αφορμή την εθνική μέρα που υμνεί την απώλεια των μαλλιών στην Αμερική.

Δείχνοντας λοιπόν το ξυρισμένο της κεφάλι, η Jada έγραψε στη λεζάντα μίας λαμπερής της φωτογραφίας: «Η μέρα είναι όμορφη για όλα τα αδέρφια και τις αδερφές μου χωρίς μαλλιά».

Η 50χρονη παρουσιάστρια του Red Table Talk φοράει στη φωτογραφία ένα εντυπωσιακό σατέν, σκουλαρίκια κι ένα ζωηρό, βαθύ κόκκινο κραγιόν. Την Τρίτη, με ένα ακόμη post ύμνησε τις γυναίκες που χάνουν τα μαλλιά τους, τονίζοντας πόσο όμορφες και ξεχωριστές είναι.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια των μαλλιών της κατά τη διάρκεια ενός επισοδίου στο Red Table Talk το 2018. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Jada ανοίχτηκε για το πώς είναι να ζει με αλωπεκία σε ένα ειλικρινές video που έδειξε την αλήθεια όλων των γυναικών που έχουν μάθει να ζουν με τη συγκεριμένη αυτοάνοση πάθηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.