CELEBRITIES

Gisele & Brady ζουν πλέον χωριστά - «'Εχω κάνει αυτό που μου αναλογεί» είπε το supermodel


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2022

Gisele & Brady ζουν πλέον χωριστά - «'Εχω κάνει αυτό που μου αναλογεί» είπε το supermodel
Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί

Εδώ και έναν μήνα τα δημοσιεύματα που μιλούν για κρίση και προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι Gisele Bündchen - Tom Brady γίνονται όλο και συχνότερα. Η Gisele μετά το ταξίδι της στην Costa Rica, επέστρεψε στη Florida, όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά της, αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι τους. Πήγε στο Miami. Στην συνέχεια, πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικούς λόγους.Το ζευγάρι βρίσκεται παραπάνω από έναν μήνα χωριστά και όπως φαίνεται το έχουν επιλέξει.

Και οι δυο έχουν αναφερθεί στα προβλήματα που έχουν προκύψει στον γάμο τους, αλλά όσο ο καιρός περνάει, φαίνεται πως τα προβλήματα αυτά γίνονται ανυπέρβλητα, δημιουργώντας όλο και περισσότερη απόσταση στο ζευγάρι.

Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο, όταν ο Brady ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το αμερικανικό ποδόσφαιρο για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Κάτι που όπως η Gisele δήλωσε, το επιθυμούσε και ζήτησε από τον σύζυγο της περισσότερο χρόνο για την οικογένειά τους. Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως, ο αθλητής άλλαξε απόφαση και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τουλάχιστον έναν χρόνο. Τον Αύγουστο o Τom πήρε 11 ημέρες άδεια από προπονητικό camp προκειμένου «να αντιμετωπίσει προσωπικά θέματα», σύμφωνα με τον προπονητή του.

Jenny.Gr
@people

Kαι τότε είναι που η Gisele έφυγε για την Costa Rica. Το μοντέλο σε συνέντευξή της, είχε εκφράσει δημόσια τις ανησυχίες της για την επιστροφή του συζύγου της στα γήπεδα, ενώ όπως δήλωσε επιθυμούσε από εκείνον να είναι περισσότερο παρών στην οικογένεια. Κάτι τέτοιο δεν μας κάνει και εντύπωση, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Brady είναι τόσο απαιτητικές, όπως κι εκείνος είχε δηλώσει σε podcast:

«Δεν έχω κάνει Χριστούγεννα και Ημέρα των Ευχαριστιών εδώ και 23 χρόνια. Δεν έχω γιορτάσει γενέθλια με τους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρομαι, που έχουν γεννηθεί από τον Αύγουστο έως τα τέλη Ιανουαρίου. Και δεν μπορώ να πάω σε κηδείες και γάμους», είπε ο Τοm Brady. «Νομίζω ότι έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου που λες “μπούχτισα, αρκετά, ώρα να προχωρήσω σε άλλα κομμάτια της ζωής”», συμπλήρωσε.

Jenny.Gr
@people

Όπως φαίνεται το ζευγάρι προσπαθεί καιρό να ισορροπήσει προσωπική και επαγγελματική ζωή, αλλά φαίνεται πως ήρθε η στιγμή που οι διαφωνίες μεταξύ τους, έφτασαν στο peek τους. H Gisele από την μεριά της, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προφανώς έχω τους προβληματισμούς μου. Είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα (το ποδόσφαιρο) και έχω τα παιδιά μου και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών», είπε η 42χρονη. «Σίγουρα έχω κάνει αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά τελικά, νιώθω ότι ο καθένας πρέπει να πάρει μια απόφαση που τον βολεύει. Πρέπει επίσης να ακολουθήσει το πάθος του», δήλωσε.

Στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Elle, η Gisele είπε επίσης ότι πέρα από την οικογένεια, πλέον έχει σκοπό να ασχοληθεί και με τα δικά της όνειρα. «Έχω κάνει αυτό που μου αναλογεί, το να είμαι εδώ για τον Tom. Μετακόμισα στη Βοστώνη και συγκεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα στοργικό περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου, να είμαι υποστηρικτική για εκείνον και τα όνειρά του», δήλωσε. «Το να βλέπω τα παιδιά μου να επιτυγχάνουν και να γίνονται οι ωραίοι άνθρωποι που είναι, το να βλέπω εκείνον να επιτυγχάνει, να πετυχαίνει στην καριέρα του, με χαροποιεί. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου, νιώθω ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό».

Τώρα όμως θέλει να ασχοληθεί και με τα δικά της όνειρα. «Έχω μια τεράστια λίστα πραγμάτων που θέλω να κάνω. Στα 42 μου νιώθω πιο συνδεδεμένη με τον σκοπό μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.