CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Harry θα φορέσει τελικά στολή αφού το Παλάτι άλλαξε πάλι γνώμη


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο πρίγκιπας Harry θα φορέσει τελικά στολή αφού το Παλάτι άλλαξε πάλι γνώμη
Splash News
«Βάλε- βγάλε» έγινε η στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Harry και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη απόφαση για τις εμφανίσεις του

Πριν τρεις μέρες, μάθαμε ότι απαγορεύτηκε στον πρίγκιπα Harry να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην κηδεία της Ελισάβετ αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη επίσημη εκδήλωση του παλατιού.

Tελικά όμως, όπως όλα δείχνουν, ο πρίγκιπας Harry θα φορέσει τη στολή του στην αγρυπνία του Σαββάτου στο Αβαείο του Westminster, όπου η βασιλική οικογένεια θα τιμήσει για μία ακόμα αφορά τη βασίλισσα. Η αρχική απόφαση πάρθηκε, όπως αναφέρεται, χωρίς να το έχει ζητήσει προηγουμένως ο πρίγκιπας Harry ενώ παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να τη φορέσει και στην κηδεία της γιαγιάς του τη Δευτέρα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο πρίγκιπας Harry, όχι μόνο δεν μπόρεσε να φορέσει τη στρατιωτική του στολή στην πομπή της βασίλισσας, αλλά δεν μπόρεσε να χαιρετήσει ούτε το φέρετρο. Για την ακρίβεια, υποκλίθηκε όταν περνούσε από μπροστά του ο βασιλιάς Κάρολος ενώ οι άλλοι χαιρέτισαν κανονικά το φέρετρο της βασίλισσας.

Η ανακοίνωση ότι ο Harry θα φορέσει τη στολή του το Σάββατο έγινε την ίδια μέρα που έκλεισε τα 38 του, ωστόσο εορτασμοί δεν θα γίνουν. Ο Harry πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το παλάτι και τα βασιλικά καθήκοντα το 2020, όταν και έφυγε με τη σύζυγό του Meghan για την California. Μπορεί οι σχέσεις να ψυχράθηκαν, αλλά κατά καιρούς επέστρεφε στη βασιλική οικογένεια, πόσο μάλλον τώρα με τον θάνατο της Βασίλισσας, όπου εμφανίστηκε ενωμένος και πάλι με τον αδερφό του (πραγματικά; για χάρη των media; θα δείξει).

Ο ίδιος είχε υπηρετήσει και ως βετεράνος στον στρατό επί 10 χρόνια, έχοντας μάλιστα κάνει αποστολή στο Αφγανιστάν. Είχε μιλήσει με αγάπη για την ομάδα των βετεράνων την οποία διεύθυνε και η τιμωρία που του επέβαλε το παλάτι να αποσυρθεί από τις βασιλικές στρατιωτικές υποχρεώσεις, ήταν κάτι που τον είχει πληγώσει: «Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να παραιτηθώ», είχε δηλώσει τότε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.