CELEBRITIES

Brad Pitt: Από ηθοποιός πάει για γλύπτης - Παρουσιάζει τα εκθέματα του στην Φινλανδία


Τόνια Τζάφερη

20 Σεπτεμβρίου 2022

Brad Pitt: Από ηθοποιός πάει για γλύπτης - Παρουσιάζει τα εκθέματα του στην Φινλανδία
@businesswire
Δεν είναι κάποιος ρόλος, ο Brad Pitt είναι και γλύπτης, εκτός από ηθοποιός και επιχειρηματίας

Όλο εκπλήξεις είναι αυτό το αγόρι, το οποίο όχι μόνο δεν επαναπαύεται ποτέ, αλλά φαίνεται πως του αρέσει να καταπιάνεται κατά καιρούς με διάφορα. Πέρα από την υποκριτική, έχει μια σειρά από επιχειρήσεις και την δική του εταιρεία κρασιών Miraval, την οποία μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Jolie και μάλιστα βρίσκονται σε δικαστικές διαμάχες γι' αυτήν. Αυτήν την φορά, ο Brad Pitt είπε να αφήσει τις επιχειρήσεις και να ασχοληθεί με την τέχνη. Και συγκεκριμένα με την γλυπτική.

Ναι, καλά διάβασες. Γλύπτης πλέον ο Pitt. Kαι μάλιστα έκανε ήδη το ντεμπούτο του, παρουσιάζοντας σε έκθεση στην Φινλανδία, τα πρώτα του έργα. Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετέχει στην έκθεση με τίτλο: «Thomas Houseago's WE with Nick Cave & Brad Pitt» που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε της Φινλανδίας και περιλαμβάνει έργα κεραμικής και του Αυστραλού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Νικ Κέιβ, αλλά και του Βρετανού γλύπτη και ζωγράφου, Τόμας Χάουζεγκο.

Jenny.Gr

Η συλλογή εννέα αντικειμένων του Βrad περιλαμβάνει μικρού μεγέθους γλυπτά και μεγάλων διαστάσεων δημιουργίες, μεταξύ άλλων ένα μπρούτζινο έργο που απεικονίζει τον Χαν Σόλο από την κινηματογραφική σειρά «Star Wars» και ένα μικροσκοπικό σπίτι από φλοιό δέντρων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φιλοτέχνησε πολλά ξύλινα κηροπήγια «Candle Holders For Loved Ones» τα οποία όπως διευκρίνισε «δημιουργήθηκαν την περίοδο της Covid-19». Ο Brad Pitt ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες αμέσως μετά το διαζύγιο του από την Jolie και μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά για την νέα του τέχνη:

«Για μένα έχει να κάνει με τον αυτοστοχασμό. Είναι το πού έχω κάνει λάθος στις σχέσεις μου, πού έχω κάνει λάθος, πού είμαι συνένοχος», είπε ο Pitt στα εγκαίνια. «Για μένα, γεννήθηκε από την ιδιοκτησία αυτού που αποκαλώ ριζοσπαστική απογραφή του εαυτού μου, να είμαι πραγματικά και βάναυσα ειλικρινής με τον εαυτό μου και να λαμβάνω υπόψη αυτούς που μπορεί να έχω πληγώσει, στιγμές που μόλις έκανα λάθος».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS