CELEBRITIES

Μετά τον Brad Pitt, και ο Τravis Barker λανσάρει skincare σειρά - αλλά με κάνναβη


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά τον Brad Pitt, και ο Τravis Barker λανσάρει skincare σειρά - αλλά με κάνναβη
5 ακόμη προϊόντα από τον γνωστό drummer με εκχυλίσματα κάνναβης

Είναι το απόλυτο California boy, ο τύπος των drums που κάνει πανικό στις συναυλίες του, σε εμάς όμως «έβαλε τα γυαλιά», όταν εμφανίστηκε στα δημοφιλή βίντεο της Vogue, όπου έδειξε αναλυτικά την ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του.

Μπορεί να τον γνωρίζεις και ως σύζυγο της Kourtney Kardashian. Τώρα όμως, ο Travis Barker λανσάρει τη δική του σειρά από προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και έχει κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον. Αυτή η σειρά του Barker και αυτή που ετοιμάζει ο Brad Pitt με προϊόντα περιποίησης, είναι τα δυο πλέον πολυαναμενόμενα brands.

Jenny.Gr

Στα προϊόντα που ήδη είχε κυκλοφορήσει ο Travis, φέρνει μερικά ακόμη, για wellness σκοπούς, όπως σταγόνες λαδιού για χαλαρωτικό ύπνο με κάνναβη, balm για ανακούφιση από τον πόνο και άλλα πολλά. Η συλλογή με τίτλο Barker Wellness περιέχει 5 προϊόντα εμπλουτισμένα με CBD: ένα καθαριστικό προσώπου και μάσκα δύο σε ένα, μια καθημερινή ενυδατική κρέμα, έναν ορό ματιών, έναν ορό προσώπου και ένα balm για ανανέωση.

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος περιγράφονται ως «εξ ολοκλήρου φυσικά, vegan, χωρίς άρωμα και μη φαγεσωρογόνα». Οι τιμές των προϊόντων κυμαίνονται από $85 δολάρια έως $130 και είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Barker Wellness και στην ιστοσελίδα του Revolve.

Jenny.Gr

Ένα από τα προϊόντα του brand που έχει ξεχωρίσει είναι το renewal balm, το οποίο έχει διαμορφωθεί με δύο μορφές CBD καθώς περιέχει ελαιόλαδο και κερί καντελίλιας. Το προϊόν λέγεται ότι «αναζωογονεί, ενυδατώνει και προστατεύει» το δέρμα και έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.