CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας George απειλεί ήδη τους συμμαθητές του: «Το νου σας, ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς»


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρίγκιπας George απειλεί ήδη τους συμμαθητές του: «Το νου σας, ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς»
Ο 9χρονος George για τους ρόλους που θα κληρονομήσουν οι γονείς του

Ο μικρός πρίγκιπας George ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν φόρεσε μαύρα στην κηδεία της γιαγιάς του, Ελισάβετ. Ντυμένος με μπλε κοστούμι, εντυπωσίασε τους καλεσμένους με τους τρόπους του και τη σωστή συμπεριφορά του, δείχνοντας ότι ενώ βρίσκεται ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία, συνειδητοποιεί τον ρόλο που έχει μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Μαζί με τη Charlotte και τον Louis, ο μικρός George έχει αυξημένη την αίσθηση του καθήκοντος καθώς ξέρει ότι μια μέρα θα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Ο πρίγκιπας είναι πλέον δεύτερος στη σειρά διαδοχής πίσω από τον πατέρα του, William. Έτσι λοιπόν, φαίνεται να ξέρει καλά ποια είναι η οικογένειά του οπότε πρόσφατα ξεστόμισε μια φοβερή ατάκα στους συμμαθητές του, όπως αποκάλυψε η συγγραφέας Katie Nicholl στο βιβλίο της The New Royals.

«Ο George καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακωνόταν με φίλους στο σχολείο, όταν τους είπε την αποστομωτική φράση: "Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα έχετε το νου σας"», αναφέρει η ίδια, προσθέτοντας: «Η Kate και ο William μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα George, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος».

Όπως φαίνεται ωστόσο, ο μικρός έχει πάρει από τώρα στα σοβαρά τον ρόλο του και δεν αστειεύεται. Ο ίδιος έμαθε τα πάντα για το βασιλικό του μέλλον από τα 7. Το καλοκαίρι του 2020, λέγεται ότι οι γονείς του, τον ενημέρωσαν με λεπτομέρειες για το πώς πρόκειται να είναι η ζωή του, μεγαλώνοντας. Ωστόσο, ο William δεν θέλει, σύμφωνα με πηγές, ο γιος του να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με εκείνον από τόσο μικρή ηλικία, κρατώντας τον μακριά από τους βασιλικούς κανόνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.