CELEBRITIES

Από τη Zendaya στη Florence Pugh και τη Naomi: Οι celebrities στη front row του Valentino


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Από τη Zendaya στη Florence Pugh και τη Naomi: Οι celebrities στη front row του Valentino
Από την Zendaya στην Florence Pugh και την Naomi οι πιο λαμπερές προσωπικότητες βρέθηκαν στην front row του Valentino show

Ο οίκος Valentino παρουσίασε την τελευταία τους συλλογή για την επόμενη άνοιξη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το απόγευμα της Κυριακής.

Μερικοί από τους πιο διάσημους star της μόδας και του θεάματος έδωσαν το παρών στο show για να στηρίξουν τον φίλο και συνεργάτη τους Pierpaolo Piccioli. Οι πιο λαμπερές προσωπικότητες και ambassadors του οίκου βρέθηκαν στην front row και έφεραν ακόμα περισσότερο glam.

Jenny.Gr

Η βετεράνος της πασαρέλας, Naomi Campbell, ήταν στο κόκκινο χαλί, όπως και η Zendaya, η Βρετανίδα ηθοποιός Florence Pugh και το εντυπωσιακό μοντέλο Lori Harvey

Το μοντέλο, 52 ετών, ήταν η επιτομή του chic με ένα μαύρο πουπουλένιο παλτό που φορούσε πάνω από ένα λευκό πουκάμισο και ασορτί παντελόνι. To look ολολήρωνε ένα ζευγάρι platform shoes και μεγάλα 70s γυαλιά ηλίου σε ιβουάρ.

Jenny.Gr

Η Zendaya από την άλλη φορούσε μαύρο catsuit με το logo print του οίκου, το οποίο συνδύασε με μαύρο σορτς και blazer επίσης με το λογότυπο αυτή την φορά όμως στολισμένο με παγιέτες.

Εκεί ήταν και η πρωταγωνίστρια του Don't Worry Darling, Florence Pugh. Φορούσε ροζ μίνι turtleneck φόρεμα με prints, με λευκή κάπα και λευκές πανύψηλες γόβες.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.