UPDATE #NOW

Η Courteney Cox έκανε το πιο επικό post για την εμμηνόπαυση, αναβιώνοντας μια παλιά διαφήμιση για ταμπόν


Κλέλια Φατούρου

19 Σεπτεμβρίου 2022

Η Courteney Cox έκανε το πιο επικό post για την εμμηνόπαυση, αναβιώνοντας μια παλιά διαφήμιση για ταμπόν
Instagram/Courteney Cox
Η Courtney είναι εκεί για εσένα, και στην περίοδο και στην εμμηνόπαυση

Η Courteney Cox είναι μία από τις πιο δραστήριες ηθοποιούς στο Instagram και το μέσο για να ξεδιπλώνει το χιούμορ της.

Πρόσφατα είδαμε ένα τέλειο βίντεο, στο οποίο η φίλη της Jennifer Aniston, της έστειλε προιόντα μαλλιών από τη νέα της συλλογή. Η Courteney αναρωτιέται από που εμπνεύστηκε η φίλη της Jen τη συλλογή και το συμπέρασμα ήταν ότι τα Φιλαράκια επέδρασαν και στην ίδια για τη δική της σειρά με καθαριστικά για το σπίτι. Διότι η ζωή εμπνέεται από την τέχνη.

Το τελευταίο της βίντεο όμως συνδυάζει το χιούμορ με ένα σοβαρό μήνυμα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, χρησιμοποιώντας το διαφημιστικό που έκανε η ίδια για ταμπόν, πριν από περίπου 40 χρόνια, πολύ πριν γίνει γνωστή.

Το 1985, η Courteney Cox έγινε ο πρώτος άνθρωπος που είπε τη λέξη περίοδο στην τηλεόραση και φορώντας τις γκέτες της, μάς ρώτησε αν η ζωή μας αλλάζει μία φορά τον μήνα εξαιτίας της περιόδου μας. Πήρε λοιπόν σήμερα το σενάριο της διαφήμισης, και όπου περίοδος, βάλε εμμηνόπαυση.

Η 58χρονη ηθοποιός αντικατέστησε το «Χρησιμοποιείς ακόμα σερβιέτες;» με το «Παθαίνεις ακόμα εξάψεις;». «Η εμμηνόπαυση σε τρώει ζωντανή, όπως τίποτα άλλο. Επίσης, σου δίνει το έξτρα μπόνους της ξηροδερμίας και της απώλειας μαλλιών. Να θυμάστε, δεν υπάρχει τίποτα καλό στην εμμηνόπαυση».

Γιατί η Courteney είναι εκεί για εσένα και στην περίοδό σου αλλά και στην κλιμακτήριο. Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότερες επώνυμες γυναίκες που έχουν περάσει τα 50, μιλούν απενοχοποιημένα για αυτό που συμβαίνει ή θα συμβεί σε όλες. Και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό.