CELEBRITIES

O Ryan Gosling πρωταγωνιστεί στη νέα Gucci καμπάνια και η Eva Mendes τον αποθεώνει


JTeam

6 Οκτωβρίου 2022

O Ryan Gosling πρωταγωνιστεί στη νέα Gucci καμπάνια και η Eva Mendes τον αποθεώνει
Δικαίως αποθεώνει τον σύντροφό της Ryan Gosling, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

To Hollywood (και οχι μόνο) φαίνεται να αγαπά πολύ τους μεγάλους έρωτες και το ζευγάρι Eva Mendes και Ryan Gosling ανήκει σε έναν από αυτούς. Μετρούν μαζί πάνω μια δεκαετία, ενώ έχουν αποκτήσει και δυο κόρες, τις οποίες κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή είναι μια από τις πολλές φορές που η Eva Mendes θέλησε να δείξει τον θαυμασμό και την υποστήριξη προς τον σύντροφο της, δημοσιεύοντας όχι μια αλλά δυο αναρτήσεις από την νέα καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan. Στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός, έχει εξομολογηθεί πολλές φορές τον έρωτα της προς τον Gosling, όπως επίσης και εκείνος, ο οποίος κατα την παραλαβή του βραβείου του στις Χρυσές Σφαίρες το 2017 είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να προσπαθήσω να πω ένα σωστό ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο και να πω ότι, όσο εγώ τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο και είχα μία από τις καλύτερες εμπειρίες σε ταινία, η κυρία μου μεγάλωνε την κόρη μας, έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και προσπαθώντας να βοηθήσει τον αδερφό της στη μάχη του με τον καρκίνο. Αν δεν τα έκανε όλα αυτά ώστε να έχω αυτήν την εμπειρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ σήμερα. Οπότε, αγαπημένη μου, σε ευχαριστώ», είχε δηλώσει τότε ο Ryan απευθυνόμενος στην Eva Mendes.

Jenny.Gr

Μπορεί οι δυο τους να έχουν επιλέξει να κρατούν την οικογένειά τους και την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, ακόμη και μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής. Η Eva Mendes λοιπόν, βλέποντας τη νέα καμπάνια της Gucci στην οποία πρωταγωνιστεί ο Gosling, δημοσίευσε και το βίντεο αλλά και εικόνες αποθεώνοντας τον:

Στο βίντεο μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: "My Magic Man. RG." και άφησε να εννοηθεί το πόσο της άρεσε η συμμετοχή του συντρόφου της, στην νεα διαφημιστική καμπάνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.