CELEBRITIES

Βασιλιάς Κάρολος: Το παρατσούκλι του για τη Meghan είναι όλη τους η σχέση σε μία λέξη


JTeam

7 Οκτωβρίου 2022

Βασιλιάς Κάρολος: Το παρατσούκλι του για τη Meghan είναι όλη τους η σχέση σε μία λέξη
Getty Images
Το παρατσούκλι του νέου βασιλιά για τη Meghan δείχνει σε πόσο μεγάλη υπόληψη την είχε κάποτε

Όπως αποκαλύπτει η royal expert, Katie Nicholl στο βιβλίο The New Royals, ο Βρετανός μονάρχης αποκαλούσε τη Meghan Markle ως "tungsten". που σημαίνει βολφράμιο. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό, πρόκειται για ένα σκληρό και σπάνιο μέταλλο, που ανήκει στην ομάδα της τρίτης κύριας σειράς των στοιχείων μετάπτωσης κι έχει το υψηλότερο σημείο τήξης από όλα τα μεταλλικά στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Nicholl: «Ο Κάρολος φέρεται να έδωσε στη μέλλουσα νύφη του το παρατσούκλι "tungsten" λόγω της σκληρότητας και της αντοχής της». Το παρατσούκλι της Meghan δόθηκε όταν έδειξε τη δύναμή της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της με τον πρίγκιπα Harry το 2018, δίπλα από τους William και Kate στο Royal Foundation Forum.

«Ήταν, σύμφωνα με έναν ακόλουθο, η στιγμή που ο William και η Kate, η οποία ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να κάνουν περισσότερα», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Οι Cambridges είχαν ήδη δείξει την πρόθεσή τους να είναι κάτι περισσότερο από "διακοσμητικοί γαλαζοαίματοι" και είχαν, μαζί με τον Harry, κάνει μεγάλη επιτυχία με την εκστρατεία τους για την ψυχική υγεία Heads Together».

Ωστόσο, όπως τονίζει: «Η Meghan ήταν το αστέρι της τετράδας. Ήταν αψεγάδιαστη, παθιασμένη και αστεία, χρησιμοποιώντας όλες τις τηλεοπτικές της ικανότητες για να προβάλλει τον εαυτό της. Αυτή ήταν μια στιγμή αφύπνισης για τον William και την Kate, όταν συνειδητοποίησαν ότι η Meghan ήταν πολύ εντυπωσιακή, πολύ σίγουρη και πολύ ικανή, σύμφωνα με μια πηγή».

Σύμφωνα με την pagesix, ο βασιλιάς Κάρολος φώναζε τη Meghan με το συγκεκριμένο παρατσούκλι πριν από τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν ξέρουμε αν συνεχίζει να τη φωνάζει έτσι.

H τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου του 2023, με το παλάτι ωστόσο να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Η ειδική τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αββαείο του Westminster στο Λονδίνο, ενώ εκκρεμεί ακόμα η ανακοίνωση για τις επίσημες αργίες στη χώρα. Τον Ιούνιο του 2023 ο Βασιλιάς Κάρολος θα είναι 74 ετών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι ο γηραιότερος βασιλιάς που έχει στεφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αυτήν την φορά, οι εκδηλώσεις θα είναι πιο μικρής διάρκειας και πιο σεμνές σε σχέση με τη προηγούμενη στέψη της Ελισάβετ, ενώ εικάζεται ότι θα παραβρεθούν αντιπροσωπευτικά μέλη διαφορετικών θρησκειών, πίστεων και κοινοτήτων, επισημαίνοντας την διαφορετικότητα της βρετανικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.