CELEBRITIES

O Kanye West μετά τα restrictions από το Meta, επέστρεψε στο twitter με καλωσόρισμα από Elon Musk


JTeam

9 Οκτωβρίου 2022

O Kanye West μετά τα restrictions από το Meta, επέστρεψε στο twitter με καλωσόρισμα από Elon Musk
Credit: Evan Agostini/Invision/AP
O Ζούκερμπεργκ του επέβαλλε περιορισμούς στο instagram και του διέγραψε posts. Η αντίδραση του Kanye West, δεν ήταν άλλη από το να στραφεί στο twitter και τον Musk

Αν δεν έχεις δει το δράμα με τον Kanye West των τελευταίων ημερών, τότε που ζεις; Mετά την εμφάνιση του σε επίδειξη με μπλούζα "White Lives Matter" (ένα ακόμη απογοητευτικό statement, προσβάλλοντας θύματα επιθέσεων μίσους και καταπιεσμένων κοινωνικών ομάδων), μετά το bullying σε δημοσιογράφο μόδας της Vogue, έρχεται να τα βάλει με τον Ζούκερμπεργκ, επειδή του επέβαλλε (και πολύ καλά έκανε) περιορισμούς στα social media.

Αφού πήρε τους περιορισμούς του, αποφάσισε να βρει την άκρη του στο twitter, ύστερα από 2 χρόνια αποχής. Την επιστροφή του West, έσπευσε να καλωσορίσει ο Musk, ο οποίος σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, βρίσκεται στη διαδικασία αγοράς της πλατφόρμας.

Μέσα σε όλα αυτά (δεν τα λες και λίγα), ο Kanye αποφάσισε να αλλάξει και το όνομα του, κάνοντας το μόνιμα σε Ye. Ο Ye λοιπόν, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία ενός καπέλου που έγραφε το 2024. Ο Musk απάντησε με το δικό του tweet, γράφοντας «Καλώς ήρθες πίσω στο Twitter, φίλε μου!».

Ο γνωστός ράπερ είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στο Twitter τον Νοέμβριο του 2020, αμέσως μετά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο εκεί, μετά το πρώτο του tweet την Παρασκευή, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατηγορώντας τον ότι τον έδιωξε από το Instagram. Συνέχισε και με αναρτήσεις για το Ιράν και το cancel culture.

Σε μια δήλωση στο CNN Business το Σάββατο, εκπρόσωπος της Meta είπε ότι το περιεχόμενο από τον λογαριασμό του West διαγράφηκε λόγω παραβίασης των πολιτικών της εταιρείας και τέθηκε περιορισμός στον λογαριασμό του. Δεν διευκρίνισε ωστόσο λεπτομέρειες.

Η ποινή επιβλήθηκε αφότου ο Kanye μοιράστηκε μια ανάρτηση που διαγράφηκε στην συνέχεια, η οποία περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο από μια συνομιλία με τον Sean "Diddy" Combs, η οποία επικρίθηκε από την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή ως «αντιεβραϊκή».

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επιβλήθηκαν ποινές στον West για αναρτήσεις του. Τον περασμένο Μάρτιο το Instagram του επέβαλε 24ωρη αναστολή στις αναρτήσεις του, μετά την ρατσιστική δυσφήμιση του παρουσιαστή του «Daily Show», Trevor Noah.

Όπως καταλαβαίνεις, από το κακό στο χειρότερο το πάει ο West και δυστυχώς για μας, δεν δείχνει να έχει πρόθεση να σταματήσει τις προκλητικές του ενέργειες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS