CELEBRITIES

O George Clooney για το πώς η ηλικία του επηρεάζει τη σχέση του με την Amal


JTeam

13 Οκτωβρίου 2022

O George Clooney για το πώς η ηλικία του επηρεάζει τη σχέση του με την Amal
O Clooney μοιράστηκε πρόσφατα περισσότερες λεπτομέρειες για τον γάμο που όπως λέει, έκανε «τόσο αργά» στη ζωή του

Για τον George Clooney, η ζωή με την Amal είναι πραγματικός παράδεισος, όμοιος με αυτόν στον οποίο πρωταγωνιστεί.

Μπορεί κάποτε να ήταν ένας από τους πιο πιστούς εργένηδες του Hollywood αλλά σήμερα είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων και πατέρας των 5χρονων διδύμων, Ella και Alexander. Παρόλο που του πήρε αρκετό καιρό, τελικά παντρεύτηκε την Amal Clooney το 2014 στα 53 του, και όπως δήλωσε στο E! News όλη αυτή η καθυστέρηση τον έκανε πολύ πιο ώριμο άρα και τον ιδανικότερο σύντροφο για την 44χρονη δικηγόρο.

O 61χρονος star πρόσθεσε: «Συμφωνούμε στα περισσότερα και σπάνια τσακωνόμαστε. Όταν είσαι 61 όπως εγώ, αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά». Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι πολλοί άνθρωποι τσακώνονται για τα πιο απλά, όπως για τα χρώματα του σπιτιού κατά τη διάρκεια μιας ανακαίνισης. «Η Amal θέλει να βάψει τον τοίχο κίτρινο. Αν ήμουν νεότερος, θα έλεγα ότι είναι χαζό χρώμα. Τώρα πλέον δεν με νοιάζει... ποιος νοιάζεται αν ένας τοίχος είναι κίτρινος;».

Πλέον, θέτει διαφορετικά τις προτεραιότητες στη ζωή του. Όπως εξήγησε στη Francesca Amiker στο E!: «Ας βρούμε όλα τα κοινά που έχουμε κι ας μην αναλωνόμαστε σε πράγματα μικρά». Το γεγονός ότι παντρεύτηκε τόσο αργά, όπως λέει, δεν τον κάνει κατάλληλο να δίνει συμβουλές. «Απλά το αντιμετωπίζω σαν να είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο και το εκτιμώ στην ολότητά του».

Tον Νοέμβριο του 2020, ο ηθοποιός είχε μιλήσει μεταξύ άλλων στο περιοδικο GQ, για το πόσο άλλαξε τη ζωή του ο έρωτάς του για την Amal. «Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, θα είμαι με υπέροχους φίλους, η ζωή μου θα είναι γεμάτη, θα τα πηγαίνω περίφημα. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά μέχρι που συνάντησα την Amal. Τότε, όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.