CELEBRITIES

Το συγκινητικό αντίο της Emma Watson στον Robbie Coltrane


JTeam

15 Οκτωβρίου 2022

Το συγκινητικό αντίο της Emma Watson στον Robbie Coltrane
Μεγάλη Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Robbie Coltrane, που έγινε αγαπητός από τη συμμετοχή του στη σειρά ταινιών «Harry Potter», ο οποίος έπαιζε το ρόλο του γίγαντα Hagrid

Τη δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε η καλή του φίλη και manager, Belinda Wright. H ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά «Θα τον θυμούνται για τις επόμενες δεκαετίες ως Hagrid στις ταινίες Harry Potter, ένας ρόλος που έφερε χαρά στα παιδιά και στους ενήλικες το ίδιο σε όλο τον κόσμο, παρακινόντας σωρό από επιστολές φαν κάθε εβδομάδα για 20 χρόνια».

Ο Robbie Coltrane είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες στο reunion του «Harry Potter» που πραγματοποιήθηκε 20 χρόνια από την πρώτη ταινία: «Νομίζω πως είναι το τέλος μιας εποχής. Ήταν 10 χρόνια από τη ζωή μου, τα παιδιά μου μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια αυτού. Η κληρονομιά των ταινιών είναι ότι η γενιά των παιδιών μου θα τις δείξουν στα παιδιά τους, οπότε θα μπορείς να τις βλέπεις για 50 χρόνια, εύκολα. Δεν θα είμαι εδώ δυστυχώς, όμως ο Hagrid θα είναι»

Jenny.Gr

Η Emma Watson που συνεργάστηκε μαζί του θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα. Στο Instagram story έγραψε:

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Robbie Coltrane. Ο Robbie ήταν σαν τον πιο διασκεδαστικό θείο που είχα ποτέ, όμως περισσότερο από όλα ήταν τόσο στοργικός και συμπονετικός απέναντί μου ως παιδί αλλά και ως ενήλικας. Το ταλέντο του ήταν τόσο μεγάλο, έβγαζε νόημα το ότι έπαιζε έναν γίγαντα. Θα μπορούσε να γεμίσει έναν χώρο με τη φωτεινότητά του. Robbie, αν καταφέρω να είμαι τόσο ευγενική όσο ήσουν εσύ σε ένα από τα γυρίσματα, υπόσχομαι πως θα το κάνω στο όνομα και στη μνήμη σου. Να ξέρεις πόσο πολύ σε λατρεύω και σε θαυμάζω. Θα μου λείψει η γλυκύτητά σου, τα χαϊδευτικά σου, η ζεστασιά σου, τα γέλια σου και οι αγκαλιές σου. Μας έκανες μία οικογένεια. Δεν υπήρχε καλύτερος Hagrid. Μου έδινες χαρά να είμαι η Hermione».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.