CELEBRITIES

Η Victoria Beckham αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham


JTeam

16 Οκτωβρίου 2022

Η Victoria Beckham αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του David Beckham
Οι fans ανησύχησαν για την σχέση του ζευγαριού

Μια απρόσμενη κίνηση της Victoria Beckham ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες που την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον David Beckham.

Η σχεδιάστρια μόδας και ο θρύλος του ποδοσφαίρου είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια στο Hollywood. Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια γάμου και 4 παιδιά, το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Γιατί όμως η Victoria Beckham έσβησε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της;
H 48χρονη Posh αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ που έχει με τα αρχικά του συζύγου της.

«Απλώς δεν έδειχναν τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», τόνισε η Victoria Beckham για την απόφασή της.

Λίγο αργότερα η 48χρονη αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του γιου της, Brooklyn Beckham δηλώνοντας: «Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες για εμένα και τον σύζυγό μου. Όχι, δεν περνάμε κρίση απλά είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».

Η Victoria Beckham διευκρίνισε πως δεν την ενοχλούν τα τατουάζ του συζύγου και των παιδιών της ωστόσο αποφάσισε να αφαιρέσει δικά της καθώς είχαν αρχίζει να ξεθωριάζουν και να αποκτούν μπλε χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.