CELEBRITIES

Kris Jenner: «H Kim θέλει να φτιάξει κοσμήματα από τα οστά μου»


JTeam

20 Οκτωβρίου 2022

Kris Jenner: «H Kim θέλει να φτιάξει κοσμήματα από τα οστά μου»
Καλό Halloween, είπαμε;

Αν ψάχνατε για κάτι μακάβριο εν όψει του Halloween, η Kris Jenner σας το προσφέρει απλόχερα μετά τη συζήτηση που έκανε με τις κόρες της για τις τελευταίες της επιθυμίες.

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό; Όταν η ίδια έκανε μια επέμβαση αντικατάστασης ισχίου. Η 66χρονη το τελευταίο διάστημα βιώνει «ανυπόφορους πόνους» παρόλο που η επέμβαση πέτυχε και αυτό φυσικά αποτέλεσε μια καλή αφορμή για να πάει η συζήτηση στα σχέδια που έχουν για το τέλος της ζωής τους. Κάπως έτσι, η Cris αποκάλυψε ότι η Kim θέλει να φτιάξει κοσμήματα από τα... οστά της μετά την επέμβαση.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά όσο μιλούσε στο τηλέφωνο με την Kylie Jenner ενώ δίπλα της ήταν η Khloé Kardashian στο νέο επεισόδιο του "The Kardashians": «Η Kim ζήτησε από τον γιατρό να της κρατήσει τα οστά μου για να φτιάξει κοσμήματα με αυτά».

Η Kylie το χαρακτήρισε «περίεργο» ενώ η μητέρα της είπε ξακάθαρα πως είναι «ανατριχιαστικό». Η Khloé από την άλλη ρώτησε τη μητέρα της: «Θυμάσαι όταν ήθελες να αποτεφρωθείς και η τέφρα σου να γίνει κολιέ για εμάς;».

Η 66χρονη είπε πως «αυτή είναι υπέροχη ιδέα!». «Είναι περίεργο», συνέχισε η 38χρονη, αλλά η Cris επέμεινε ότι δεν είναι. «Δεν ξέρω γιατί πρέπει να μας θάβουν. Στη Βίβλο λέει ότι δεν μπορούμε να αποτεφρωθούμε, αλλά εγώ θέλω να αποτεφρωθώ. Αλλά γιατί δεν μπορούμε;», είπε η Khloé. «Όχι, η Kylie δεν θέλει να αποτεφρωθώ εγώ», της είπε η μητέρα της.

Η Khloé δήλωσε πάντως: «Στην οικογένειά μου συζητάμε για διαθήκες, τον θάνατο, λέμε ο ένας στον άλλον ποια είναι η επιθυμία μας σε περίπτωση που συμβεί κάτι φριχτό. Αν είμαι σε κώμα, θα μου φτιάχνουν τα νύχια μία φορά την εβδομάδα και αυτό είναι στη διαθήκη μου, επειδή άνθρωποι θα με επισκέπτονται».

Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, η 66χρονη ρώτησε την Kylie αν θυμάται όταν έλεγαν ότι θα διάλεγαν το δικό τους μαυσωλείο. Τότε, η Khloé παρενέβη και πάλι για να τονίσει πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά τους. «Ξέρεις πόσο πολλά παιδιά έχουμε;», είπε ενώ η Kylie είπε ότι θα έπρεπε ίσως να τεθεί ενα όριο στις γενιές που θα έμπαιναν στο μαυσωλείο της οικογένειας.

Καλό Halloween, είπαμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.