CELEBRITIES

H Meghan Fox δίνει την τέλεια ειρωνική απάντηση σε σχόλιο για τα παιδιά της


JTeam

21 Οκτωβρίου 2022

H Meghan Fox δίνει την τέλεια ειρωνική απάντηση σε σχόλιο για τα παιδιά της
Μια αδιάκριτη ερώτηση στα social ήταν αρκετή για την Meghan Fox. Η σαρκαστική απάντηση που έδωσε για τον ρόλο της ως μητέρα είναι το quote της ημέρας

Τη Meghan Fox θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε και ως ανοιχτό βιβλίο, αφού τα τελευταία χρόνια δεν έχει κρατήσει σχεδόν τίποτα ιδιωτικό από την προσωπική της ζωή. Μερικούς μήνες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου της από τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green, η Fox δίνει μια σαρκαστική απάντηση σε σχόλιο κάτω από την πρόσφατη φωτογραφία της, το οποίο τη θίγει ως μητέρα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον Noah, ο οποίος είναι 10 ετών, τον Bodhi, 8 ετών, και την Journey, η οποία είναι 6. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, πριν από 2 χρόνια, ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο επισημοποιήθηκε το διαζύγιό τους. Τα σχόλια στη Meghan Fox γύρω από τα parenting skills της, είναι αρκετά από τους haters και αυτήν τη φορά εκείνη αποφάσισε να δώσει την απάντησή της.

Δημοσίευσε μια νέα εικόνα στα social και ένας χρήστης, τη ρώτησε που βρίσκονται τα παιδιά της. Τότε εκείνη, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Περίμενε, περίμενε, έχω παιδιά; Αχ Θεέ μου, το ήξερα ότι κάτι έχω ξεχάσει. Γρήγορα, κάποιος να καλέσει τον παρκαδόρο του ξενοδοχείου Beverly Hills, εκεί ήταν η τελευταία φορά που θυμάμαι να είδα τα παιδιά μου. Ίσως κάποιος τα άφησε στα απολεσθέντα».

Jenny.Gr

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα, η οποία εξακολουθεί να ασχολείται με την καριέρα της. «Είναι πολύ δύσκολο και σκληρό, γιατί χρειάζεται να ταξιδεύω για μεγάλα χρονικά διαστήματα, και τα παιδιά μου πρέπει να είναι στο σχολείο, οπότε δεν μπορούν να είναι μαζί μου». «Εύχομαι να μπορούσα να τα έπαιρνα μαζί μου στα ταξίδια, αυτό θα έκανε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξή της τότε στο Glamour, η Meghan Fox είχε επίσης αναφέρει ότι πολλές φορές ξεσπά σε κλάματα επειδή της λείπουν τα παιδιά της, όσο βρίσκεται μακριά τους. «Μερικές φορές απλά μπαίνω για μπάνιο και με πιάνουν τα κλάματα, επειδή είναι πολύ σκληρό να είμαι μακριά τους. Δεν με νοιάζει η πίεση της κοινωνίας, ή οποιουδήποτε άλλου, είναι απλά πολύ δύσκολο το να βρίσκομαι χωριστά τους. Είναι το DNA μου», είχε πει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS